Ahojte chcem sa vas opytat zasa ma boli brusko ako su rebra...je to dost velka bolest...objavilo sa mi to uz druhy krat...je to normalne ci sa mam bat???babo sa hybe normalne kopka vsetko..len ta bolest je dost velka... ☹ ☹
Ahoj aj mna bolievaju rebra mala tam
Ma nozicky a citim vzdy ked ma tam poriadne kopne... Ja mam zas bolest v oblasti podbruska magne b6 su umna uz jak
Lentilky :/
@bramborix mna presne boli ako mas rebra a medzi nimi...akokeby to bol zaludok ci co...ale zaludok ma neboli aspon myslim nema s coho...a okolo pupka tiez ma boli to som taka dokopana od malej...lebo strasne sa mi hybe v brusku a hlavne ked lezim ...
@zuzullik1001 mna podbrusko az tak neboli len v tčedy ked mi tam lahne a zacne sa tam diskoteka niekedy mi tak kopne do mocaka ze dobre sa nepocikam... a magnezium ja tiez beriem..
no ja som pozerala na nete ze by to mohol byt zaludok ale praveze mna zaludok neboli vobec ina prost ten tlak medzi rebrami vyssie nad pupkom...v stredu idem do poradne skusim sa spytat
@bramborix ved to ze zaludok ani ja necitim...ale v tej oblasti to mat tak boli...ked lezim na boku tak mi to trocha povoli ale inak nie fuuuu.......
milagrosss20 no ja tiez ked sa vystriem alebo lahnem na bok tak mi to trosku povoli a neje to take napate
@bramborix dufam ze to prejde co najskor...to som uz mala skor a teraz zasa..asik mi prudko rastie brusko..alebo co...
@bramborix ja mam trosicku vacsie ako ty...a to pred mesiacom mi moc nebolo vidiet...
@milagrosss20 presne jak hovoris lahnem a zaacne aj moja
mat diskoteku tak ju poriadne citim pod bruskom ze sa az miknem..aj s tymu rebrami to je to iste ked hlavicku ma dole tak ti kopka poriadne do rebier....
@bramborix aj ja mam take brusko tez sa vsetci cuduju jake malicke ... Hlavne
Nech su zdravucke ;)
@zuzullik1001 len necitim to aby mi kopala do rebier...ked sa vrti to citim a aj vidim a hlavne okolo pupka..ale az tak hore necitim zeby kopala ...to z nicoho nic tak zacne ta bolest a potom sa vytrati...
Tak neviem bo ja citim jak kopka do rebier... Mozno ze ti tam nejako tlaci... Opytaj sa lekara ked pojdes na poradnu ;)
@zuzullik1001 nooo budem musiet na druhy tyzden idem k nemu...jaaaj citim ako rastie prudko...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
kde presne a aka to je bolest? lebo aj mna zvykne boliet tak vyssie nad pupkom a je to taka bolest ako keby koza sa mi natahovala tak velmi a ked si to stlacim tak ma to boli