Maminky prosím vás asi taký mesiac ma bolí bruško. Ale nie nejako bodavo,ale ako keby som mala svalovku na brušku. Nemôžem dlho sedieť stále mením polohy. V poslednej dobe sa zobúdzam aj s tým, že ma bruško bolí. Momentálne som v 22tt. Môj doktor mi len povedal, že mám ležať a brať magnézium 3x1 tabletku. Mala ste to niektorá? Čo vám váš doktor povedal? Lebo ja už fakt neviem, či je to normálne a môj doktor mi nič iné nepovie, len ležať a magnézium ☹ Ďakujem za každú radu.
Ahoj mna začalo boliet brucho v 21 týždni , taky zvláštny pocit nevedela som obsediet , ale celu cestu k dr ma ani nenapadlo že by to bolo niečo zle, nekrvacala som nic len ma bolelo brucho taky zvláštny pocit...akoby tazoba ked nevieš ísť na veľkú ...sem tam ma pichlo. Ked sa dr pozrem hned som vedela že je zle, bola som otvorená , hned ma hospitalizovali stym že mi povedali nech sa pripraví na to že to bude potrat...Nakoniec 2 som lezala , magnezium, duphaston... Všetko dobre dopadlo našťastie. Ale pamätám si ako som 2 týždne lamentovala že ma picha a boli , keby som bola ešte pár hodín doma potratim určite. Ale zasa ked ta tvoj dr poslal domov s magneziom tak určite vie co robi, ved ta vyšetril, a ak by to nevyzeralo dobre tak by ti to povedal . Klud a lez ako povedal.
Ešte som zabudla v 23 tt ma zasivali .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@hubka51 rada je zmenit doktora a nechat sa vysetrit novym