Ahojte buduce maminy a uz maminy🙂
Som asi v 22tt a obcas mavam bolesti bruska, neni to chvilkove skor dlhsie napr. celu noc. Zacne to hocikedy cez den aj v noci. Stretla sa uz niektora s tym? Dakujem za odpovede a rady
Ked som bola minule u nej tak som jej to vravela a predpisala mi magnezium, ale zeby to pomohlo...Neni to ako menstruacna bolest, ani mi netvrdne brusko, ani zaludok ma neboli, proste je to bolest brucha celeho ako ked som nebola tehotna a trva to urcite viac ako 2-3 hodky, ale dakedy tri dni po sebe a dakedy aj tyzden nic
@lucifukdk Tak uzivaj magnézium a pri dalsej poradni jej spomen, ze to nepomaha 😖
Asi tak ine mi neostava 😕
Ahojte ja som v 19týždni a tiež ma bolieva bruško.... Presne tak ako to opisujes... Aj ja som dostala magnézium ale zatiaľ zmenu nepociťujem.... Mňa bolieva to brucho od poobedia až pokým nejdem spať.... Lekárka povedala ze je všetko v poriadku... Mne sa to vôbec nepáči... Tento týždeň mám kontrolu tak som zvedavá čo mi povie.
No neviem, čím to je dakedy ma bolí aj ked nieco zjem, ale zasa neni to kazdy den 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Akukolvek bolst brucha by si mala konzultovat s gynekológom. Mozu to byt zastavene vetry, ale aj nieco vaznejsie, napr. kontrakcie - to by si pocitovala aj tvrdnutie brucha. Chod k svojmu gyn, a co najpresnejsie mu opis tvoje bolesti - charakter, comu sa podobaju, intezitu, trvanie, frekvenciu. On ta vysetri a hadam bude mudrejsi nez ty. Radsej ist 10x zbytocne ako raz neskoro.