Bolesti bruška v 10. týždni

daduska666
25. mar 2013

ahojte ........ viete mi niekto poradit ci sa mam bat ked vcera vecer ma pichlo v pravom vajecniku a ked lezim na boku tak citim taky mierny tlak v podbrusku...........aj dnes to citim........... niekedy to prestane a niekedy to citim.........stale chodim kontrolovat ci nemam krv.....ale zatial je to ok.........co to moze byt?????.....prosim poradte...........dakujem

trish31
25. mar 2013

@daduska666 ahoj ja som 9+1 a tiezz to mam obcas....ja velmi na pravom boku ani nespim lebo mi tiez nieco tlaci na pravy vajecnik....

daduska666
autor
25. mar 2013

@trish31 dost sa bojim..........co to moze byt?????

trish31
25. mar 2013

@daduska666 neviem ja som este nebola u lekara...mas to kontinualne?Alebo len obcas?

xlucia
25. mar 2013

@daduska666 maternica

daduska666
autor
25. mar 2013

@trish31 dnes to citim ale nie stale............doteraz som to nemala...........akurat nieco podobne som mala v 6 tt, ale dnes je to trocha silnejsie

daduska666
autor
25. mar 2013

@xlucia nemoze to byt aj predzvest toho najhorsieho?

sissika
25. mar 2013

@daduska666 natahuje sa maternica ...

trish31
25. mar 2013

@daduska666 jaj tak potom to bude maternica,mne sa tak roztahovala asi v 7 tt......dost silna bolest

zewa11
25. mar 2013

no mna tiež bolelo brucho ako na menzes .....robil mi sono a vraj všetko OK,smelo ma poslal do práce,kde som začala silno krvácat a skončila som v nemocnici ☹ až do konca som bola na rizikovom a stále som mala problémy ☹

daduska666
autor
25. mar 2013

@sissika mala si to iste???

daduska666
autor
25. mar 2013

@zewa11 a v akom tyzdni sa ti to stalo?

zuzulica
25. mar 2013

@daduska666 mňa to bolievalo ako pri menzese od začiatku až asi do 18-20tt,bolo to dosť nepríjemné,ale našťastie to nebolo celý deň v kuse.To sa rozťahuje maternica.Ja som mala aj hematóm na maternici od 7tt,ale myslím,že tá bolesť s tým nesúvisela. Trocha sa šetri a ak máš obavy treba to spomenúť na kontrole,môže to byť aj nejaký zápal,ak by tá bolesť bola bez prestávky a dlhodobejšie.

sissika
25. mar 2013

@daduska666 ano, mala som to iste, a lekar mi povedal, ze to je normalne, ked sa roztahuje maternica ...

zewa11
25. mar 2013

@daduska666 v 12 týždni

daduska666
autor
25. mar 2013

@zewa11no ja som v 10 tt.........niekedy ani neviem a niekedy to citim...........dnes lezum skoro cely den..........dufam ze to bude ok........

marissenka
25. mar 2013

mna tiez tak pobolievalo brucho,da sa povedat,ze od zaciatku som citila take pichanie v podbrusku..potom ale v 3.mesiaci ma bolelo brucho ako pri mrche.k tomu aj krize,uz som sa bala...ale to sa len maternica roztahovala. 😉 kazdopadne spomen dr. ,alebo mu aspon zavolaj.prijemne tehu... 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre