Bolesti bruška koncom prvého trimestra

iskra10
16. apr 2017

Ahojte tehulky,v prvom rade všetkým blahoželám 🙂 zienky chcem sa Vás opýtať som na konci prvého trimestra,no bolesti v pobrusku v vôbec neutichaju je to normálne,že to tak mám? Mám strach,že prídem o bábätko.... je síce pravda že som v kuse v strese z niečoho,ale nedá sa niekedy tomu vyhnúť.Stretli ste sa s tým?

lulu0123
16. apr 2017

Maternica sa roztahuje, je to normalne. A ked si v cca 12 tyzdni, mala by si mat poradnu, kde lekar pozrie, ci je vsetko ok.

kacenka2803
17. apr 2017

@iskra10 ahoj dúfam že nekrvacas ? Ak nie rozťahuje sa ti maternica telíčko sa pripravuje na tehotenstvo ak sa ti niečo nepáči choď ku svojej lekárke nech ťa pozrie a budeš mať istotu že je všetko dobré ... Veľa šťastia

orchidea01
17. apr 2017

Ahoj. Mna prvy trimester bolelo tak brucho, ze som plakavala niekedy..az ked som bola v druhom mesiaci mi doktorka potvrdila ze som tehu ...inac som tam bola v prvom mesiaci, povedala ze to mam z toho, ze mi meska menzes, dala mi injekciu do zadku..neprisiel 😀 az v cca 8tyzdni som isla ku doktorke a teda mi potvdila tehu ...a teraz som uz v 7mesiaci 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre