Ahojte dievčatá, dúfam že sa máte všetky dobre a ste zdravé 🙂
Idem si znova pre radu lebo už neviem, čo je normálne a som zúfalá.
Možno preháňam ale som po 2 potratoch takže ma prosím neodsudzujte, proste sa bojím a neviem to stopnúť.
Som v 13 týždni a nonstop mám nejaké problémy s trávením 😩 neviem už ani rozoznať či ma boli podbruško, alebo či som nafúknutá alebo či ma boli žalúdok alebo čo....
Od začiatku tehotenstva ma boli brucho na hnačku a hnačka nikde. Mala som problém so zápchou, začala som piť psyllium každý deň jeden sáčok a pekne sa to upravilo. Včera neskutočne kŕče a taká hnačka, že som naposledy takú mala pri preháňadle pred kolonoskopiou.
Od tej hnačky ma nonstop boli brucho, ani spať som nevedela. Akoby znova hnačka mala prísť ale hnačka nikde. V črevách mi hučí akoby mi tam orchester hral. Dala som si čierne uhlie ale nepomohlo. Ja neviem, čo robiť. Každý deň ma to brucho nejak bolí. Prosím poraďte 😩
@laura_222 to ma mrzí, že aj vy to tak máte 😩 Niečo na to beriete?
@bambulienka25 áno, áno. To psyllium som pila len počas tej zápchy. Keď to pomohlo tak som prestala. Ale máte pravdu, probiotika sú dobrý nápad. Snažím sa jesť jogurty a podobne ale teraz už asi treba aj doplnky nejaké. Už len nájsť nejaké dobré. Ďakujem 🙂
@emuska72 daj si pár dní ľahkú stravu a probiotiká môžeš brat počas celého tehotenstva,aj ako prevenciu voči mykozam,zápcham či hnačkam a celkovo ti podporia imunitu.Pearls sú rôznych druhov aj zložením baktérií,v lekárni ti poradia.Rátaj s vyššou cenou.A trávenie je v celom tehu poriadne rozhasené,málo žien má šťastie,že sa cítia tip top.
Baby ja mavam bolenie ako kebyze mam dostat menstruaciu boky ma strasne bolia brucho opakuje sa to kazdych 10-20min neviem ci ids o falosne kontrakcie alebo uz porod som v 32tt
@bambulienka25 uz to preslo sem tam to este zacne ald uz nie tak casto
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@emuska72 aj ja mam presne to iste asi dva tyzden travenie katastrofa sem tam hnacky v kuse nafuknute brucho a to nejem ani nejake tazke jedla alebo sladkosti🤷🏻♀️ Som v 11 tt