Bolesti brucha pri močení v tehotenstve.

mariamisko
2. aug 2019

Ahojte...som tehotná 23t..pri močení mám kŕče v bruchu už dlhsie...moc mám negatívny ani pálenie nemám...stretli ste sa s tým aj vy v tehotenstve?? Gynekológ vraví že všetko je ok nepotrebujem ísť k URL... ďakujem

maruski99
2. aug 2019

@mariamisko tak pri tehotenstve sa stáva veľa vecí, ale ak je všetko ok nehrotila by som to, daj si len nejaký čajík fajný brusnicový alebo brusnice 🙂

svettii
2. aug 2019

Tak za to, že pôjdeš k url nič nedáš, okrem teda času ale ja neviem, ja by som asi šla, som strašne paranoidná a väčšinou nie som pokojnejšia ani keď mi lekár povie, že je všetko ok

janka_001
19. nov 2019

@mariamisko dobry den. Mozem sa prosim spytat, ci Vam lrce este pretrvavaju alebo ci viete, z coho boli. Mam rovnaky problem

mariamisko
autor
20. nov 2019

@janka_001 vravela som o Tom s mojím gynekológom a on vravel že keď pri močení má nestipe, čo mňa nestipalo a moc som pri vyšetrení mala stále vporiadku vravel že nie je dôvod ísť k urológovi....ja som si zavarila brusnice a tie som jedla a veľmi mi pomáhali ...bolesti som mala hlavne v 4-6 mesiaci tehotenstva a potom v 8 mesiaci ...odporúčam brusnice mne veľmi pomohli...kamoška mala tiež také problémy a jej gynekológ odporučil prírodné lieky z brusnic...

emimese
26. júl 2021

Ahojte, niekto sa dozvedel od čoho to môže byť? Mám ten istý problém. Keď vstanem zo zachoda mam bolesti, krče v podbrušku. Ďakujem.

viktorka93
29. aug 2021

@emimese ahoj. Preslo ti to potom?

emimese
11. mar 2022

@viktorka93 ano prešlo 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre