Ahojte mamičky, buduce mamicky, mam na vas otazocku. Som v siedmom tyzdni tehotenstva, cize uplne na zaciatku a casto sa mi stava ze ma navecer zacne dost boliet brucho, idem na wc na velku potrebu a uplne sa mi ulavi. Brusko prestane boliet uplne alebo boli malicko. Vsade som sa docitala len o tehotenskych zapchach ale toto zapcha nie je kedze mam pravidelnu stolicu rano aj vecer. Mate alebo mali ste s tymto niektora skusenost ? Budem vam velmi vdacna za odpoved. Pekny vecer
A súhlasím s tým magnezkom, ja teraz beriem 3xdenne magnerot
@domushka20
@bona69
Jooj babulky dakujem vam za pomoc, poradim sa s lekarom. Ja uz som priatelovi hovorila ze mi asi sibe, vsetky pisu o zapchach a ja toto 😁 Doma mam magnesium normalne tie sumive tablety z obchodu. V tehotenstve asi treba nejake specialne ze ?
@kakali10 myslím že kým si kúpiš dajake tak si kľudne daj aj tie šumivé. No ja práveže tiež nemám žiadnu zápchu, pravidelne, a toto čo ty som mala tiež, tak kľud, neboj to prejde🤗 ja zas nemozem nič šumivé, žiadne bublinky, lebo ma neskutočne naduva, až som bola na chirurgii také som mala kŕče
@mm2008 ja mám problemi so zapchov ešte väčší ako pred tehu je to normálne len treba viac ovocia a vlákniny no mne ani to nepomaha niekedy ja pijem ten šumivy lebo som zistila že má zaha nepáli keď to vypijem 😁😁😁
Vsetky tri tehu som to mala a v druhom v kuse hnacky prave z magnezia ktore som musela brat.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kakali10 ahoj ja som mala ten istý problem a aj mám a povedala som to lekárovi a on mi predpisal magnézium 1 tab. 2 krát denne a keď to neprestavalo tak mi povedal že aj 2 *2 môžem brať no len to treba diskutovať s lekárom samozrejme