Poraďte, lebo som už zúfalá. Pred tehotenstvom som užívala tabletky na kyselinu, mám totiž reflux, vysadila som ich. Doteraz som to zvládala ok, no posledný týždeň (začala som 28tt) mám opäť pálenie vpravo pod rebrami, ide to až k lopatke, páli ma žalúdok, cítim, ako ma kyselina vyžiera, ide to do hrdla, cítim hrču v hrdle...bola som u lekárky, urobila odbery ako KO, CRP, minerály, pečeňovky, všetko mám v poriadku. Mám znova nasadiť lieky Omemyl 20mg, ktoré som užívala pred tehotenstvom. Užívam druhý deň, no výsledok zatiaľ nevidím. Vyskúšala som už snáď všetky babské recepty, neúspešne. Rennie tiež nezaberá. Niekedy sa to dá vydržať, no inokedy hrôza. Poraďte prosííiiim.
@beata_k dal mi ten omemyl,nič viac
@tina.olbreitova sóda bikarbóna je super, ak sa to môže v tehotenstve
@mima1991 to mi tiež nepomáha :(
@tina.olbreitova fúha, tak potom ozaj neviem, to je podľa mňa najlepšie a najúčinnejšie, tak treba jej povedať, že nezaberá, možno rovno na gastro ísť, nezávidím ti, snáď sa to zlepší 🙂
@tina.olbreitova ahoj, mna sice zaha nepalila az tak hrozne, ale davala som si pozor co cez den jem, ziadna cokolada, kysnute jedla a minimum sladkosti. cez den som chrumkala mandle a celkom mi to pomahalo, videla som ten rozdiel ked sa mi minuli a nejedla som ich. v lekarni mi nieco poradili, ale zial uz si nepamatam ako sa to volalo.
@heln ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tina.olbreitova A lekar co povedal? Co mozes uzivat?