Zienky potrebujem radu.. som v 22tt a mám problémy s tvrdnutim.. keď bežím alebo sedím všetko ok.. náhle ako sa postavím brucho ako skala a trosku boli na dotyk.. mávam aj ako keby ms kŕče.. stretla ste sa s tým niekto? V pondelok som bola u gyn a dal mi magnerot 3x denne ale nepomohlo.. mám strach :( a ano viem ze mám ísť na pohotovosť ale bola som tam týždeň a nic mi tam nerobili len spasmopan proti bolesti... dakujem za každú odpoveď.
ahoj, no je mi jasné, že vieš, že smer pohotovosť, ale ak nezaberá ani megnézium.. ani kľud ... tak neviem, ako som čítala tvoje statusy.. tak vyzerá to, že v tele asi prebieha nejaký zápal (spomínaš podozrenie na slepé črevo) ... a telo sa snaží "zbaviť" všetkého, čo ho vyčerpáva a zaťažuje.. možno píšem hlúposť,ale moje osobné skúsenosti mi to spätne s odstupom času potvrdzujú.. takže ak nemáš pohotovosť ďaleko, určite by som tam zašla.. nerieš, že sú sviatky, Tvoje dieťa a Ty si prednejšia , sviatky ešte budú... spoločne si ich ešte užijete... drž sa...
Ahoj, ja som mala nieco podobne okolo 24tt, na par dni ma chytili naozaj silne bolesti, bola som poriadne vystrasena, ale zial v zahranici, takze ani na pohotovost som nemohla hned utekat.. Mne magnezium nakoniec pomohlo, ale v dost vysokych davkach a az po par dnoch... Takze to moze pokojne samo prejst, len sa sleduj, ci nekrvacas, a ci sa male stale hybe. V tomto obdobi sa vraj najviac prejavuje roztahovanie maternice a vsetkych uponov a to zvykne byt neprijemne a bolestive. Pokial sa to ale nezlepsi, tak tu pohotovost by som este zvazila...mozno aj v inom meste, ked si u vas nebola spokojna.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
fuha, asi to nieje moc v poriadku, ked mas aj bolesti.. skus si dlhšie poležať... davaj si pozor, lebo ja som to podcenila.. ale nechcem ta strasit...