Bolesti a nepríjemné pocity v brušku v 15. týždni

nalarla_
28. jún 2023

Ahojte dievčatá, toto je moje druhé tehotenstvo, ale nespomínam si, že by som mala až takéto nepríjemné pocity.
Z pondelka na utorok som sa nevedela v noci poriadne uložiť a nájsť si správnu polohu, čo som pociťovala také tlaky, bolesti v podbrušku. Včera večer to isté ako som si ľahla spať, sem tam to aj počas dňa cítim. Dnes ráno som s tým tiež vstala. Nie je to intenzívna bolesť, že by sa nedala vydržať, skôr je to nepríjemné.
Máte s tým niektorá skúsenosť?
Písala som si s doktorkou, tak mám mať kľudový režim a dávať si Magnerot. A že ak by mi to neprešlo, tak do nemocnice. No vystresovala ma 😀

alison11
5. júl 2023

@nalarla_ Ahoj ako si dopadla? Môže byť že máš placentu dolu a tým pádom tie tlaky naň od bábätka a nutkanie cikať môžu spôsobovať tie bolesti ráno som mávala aj ja keďže ja počas spánku na wc nechodím.

nalarla_
autor
7. júl 2023

Ahoj, ďakujem za opýtanie.. nechala som to tak nakoľko sa to zmiernilo a nemám žiadne iné problémy, jeden deň to pociťujem viac, druhý deň vôbec…naďalej beriem magnezium a snažím sa trošku mierniť a viac oddychovať, čoskoro mám ďalšiu poradňu tak verím, že bude všetko ok 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre