Baby chcem sa vas opytat mala uz niektora stym skusenost? Som este len priblizne v 3tt a zacala som krvacat ako pri menstruacii a mavam aj bolesti v podbrusku raz silnejsie raz slabsie. Moze to byt potrat? Lebo ako sa mi sputila krv tak pochvili zomna vyslo nieco neviem to presne opisat ale bolo to jak kus gulky krvavej a potom take tkanivo. Stretli ste sa stym niektora? K dr.mam ist az pondelok.
Pravdepodobne si potratila.. STava sa to pomerne casto, ide o biochem. tehu....
nemyslím si, že je dôvod na pohotovosť, max. schytáš nejaké papuľnatého lekára, ktorý ťa zvozí jak malé decko....
Úplne stačí návšteva tvojej gyn. v pondelok - ako píšeš.
Tiež si myslím, že si potratila ☹ ... na sone neuvidí nič, ale zrejme ti vezme opakovane krv na hcg, či klesá a či nie je potrebný kyret...
Drž sa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tehotenstvo sa pocita od zaciatku mm takze asi myslis ze si v 5 tyzdni a treba ist na pohotovost aj ked v tak rannom stadiu velmi neporiesia ono klidne sa mohlo stat ze ide o potret v rannom stadiu tehotenstva urobia ti utz odber na hcg a podla vysledku kyretaz