Ahojte prosím vás čo pomôže na bolesť zubov ? Som 20tt, bojím sa a nechcem to trhať niečo na zmiernenie bolesti ? Kúpila som si vatu do uši mám paralen lacalut ústnu vodu a herbadent no nepomáha už nič..
@alzbeta12399 treba ist k zubarovi... lepsie niekedy dat zub von nez dostat zapal ktory moze babatku uskodit...zubar vie tiez poradit ked mu povies ze si tehotna ...
Chod k zubárovi a rieš problém.
@alzbeta12399 a cim sa chces dopovat? Chod k zubarovi, ten uz ti povie co a ako. Myslis, ze zubari nevedia, co maju robit, ked je zena tehotna? Ja som tiez bola v poslednom tehu v ca. 6. mesiaci, zub osetrili a zub zije doteraz. Dcera bude mat onedlho uz 4 roky.
jednoznacne ist k zubarovi. Samotne vrtanie ci plombovanie nie je problem v tehotenstve a dobry zubar vie, ktoru injekciu moze pichnut tehotnej zene, aby nebol problem. Mne takto pocas druheho trimestra robili cistenie korenovych kanalikov (akurat nemohli robit RTG, no mali pristroj, ktory "pipal", ked bol kanalik spravne vycisteny). Takze vsetko sa da, len treba riesit a nebat sa!
Okej, nedávno som bola s bolesťou a mala som zápal kde mi nezabrala injekcia a bolelo to skurvene a další týždeň takisto, nemyslím si že mi teraz zaberie injekcia treba to liečiť antibiotikami ktoré teraz nemôžem, u zubára som objednaná dnes večer aj si nechám poradiť, ale skôr by som chcela predísť tomu trhaniu preto sa pýtam …
@alzbeta12399 kazdy zub je iny, moze tam byt kaz, zapal cokolvek..ani jedno z toho babatku neprospieva..ani to ze trpis a mas z toho stres a nervy...uvidis ck ti povie zubar..problem jednoducho tre a riesit..btw aj v tehotenstve sa urcite antibiotika mozu ;) lekar ti vie poradit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?