Zienky, som v 7. mesiaci tehu a som po vytrhnuti zuba, dala som si vcera paralen, ale vobec nezabral. Dnes som si od bolesti nic nedala, ale uz sa to neda vydrzat, mozem si dat aj 2 paraleny naraz? Bojim sa, aby to nejako neublizilo babatku...dakujem
Paralen je v pohode kazde 4 hodiny mozes pri velkych bolestiach aj pocas tehotenstva, ja som bola vyberat zub mudrosti v 5 mesiaci a jedine co som mohla bol paralen... a robila som si aj odvar zo šalvie (sypanej kuois v lekarni), trosku vyluhovat nechat, kloktat 3-5x denne, rychlejsie sa zahoji a aj to dezinfikuje mam to overene pomohlo mi to
ranu hlavne nevyplachovat! musi sa tam urobit zrazenina, aby sa to tiadne zahojilo.
@queen_mary
@zuzana_ilkova
@evik159
Dakujem vam pekne dievcata 😘
Zdravím baby.. Viem ze to tu nepatrí ale nemôžem nájsť tému na ktorú sa musím opýtať. Som v 30+3tt tvrdne mi brucho a mam žltý výtok bábätko cítim niekdy až dole. A som otvorená na špičku prsta..... Som. Prvorodicka preto mam obavy. Včera som. Bola v poradni brali mi stery stredu budú výsledky... Mala tu nie jaka podobný problém. ☹️☹️Som. Z toho zúfalá
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pokial ho neuzivas tyzden vo vysokych davkach, tak je to v pohode.