Ahojte dnes som 8+0tt a niekedy ma začne trochu bolieť zub ktorý mam zlomený nie je to že bolesť ale také pulzovanie v ňom. Pred tým má nebolel až teraz dva dni to začalo a keď začne bolieť tak to trvá chvíľu. Čítala som že v 1 trimestri nemôže niečo zubár robiť že najlepšie počkať do 2 trimestra. Mam čakať alebo čo mám spraviť ? Dúfam že to nejako nemôže uškodiť plodu alebo niečo. Ďakujem
Ježiši,nečítaj sprosti. Pulzovanie znamená pravdepodobne zápal. A nie,plodu to neuškodí,nakoľko máš c maternici embryo. Bez najlepšie na pohotovosť,ak sa to bude horsit.
tak ako pise nelca0510 pulzujuca bolest v zube je pri zapale, takze by si mala co najskor podstupit osetrenie takehoto zubu
Mna bolela osmicka v prvom trimestri a odmietli ma aj na pohotovosti,ale zase nebola to bolest ze by som zomierala povedal ze nech si dam paralen😄 alebo mi ponukli atb,co by bolo mozno prave pre teba vhodne. Neriesila som to nakoniec liekmi, dalo sa to vydrzat a bolelo to skor sem tam nez permanentne. V druhom trimestri siel zub rovno von
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som bola na osetreni zubu vcera. Som 31tt. Zub bolel, dali mi injekciu, lebo kaz bol uz hlboky, vyvrtali, osetrili a hotovo. Lepsue osetrut akoby sa zapal siril do tela