Bolesť zospodu v 11. týždni

24. máj 2024

Dobrý deň Maminy som v 11 týždni a boli ma proste zo spodu,nemám pocit mykózy nesvrbi ma len cely deň akoby ma dole bolelo neviem to opisat ,býva to pri tehotenstve?

babovka2321
24. máj 2024

V tehotenstve je normalnych vela roznych (samozrejme nie extremnych) bolesti... Ved v tebe rastie clovek, vsetko sa chysta na to, aby tvojimi porodnymi cestami preslo dieta, maternica rastie, organy sa posuvaju, panva rozsiruje. Ak ta bolest znepokojuje, obrat sa na gynekologa, lepsie skontrolovat nez lutovat. Ja ak by som s kazdou bolestou alebo neprijemnostou bola u lekara, tak tam mozem stanovat 🙂

autor
24. máj 2024

@babovka2321 bola som u neho včera ale robil mi len sono nepozeral ma zo spodu a dnes nepracuje proste sa cítim nepríjemne zo spodu neni to bolesť že sa nedá vydržať ale vie ma takto bolieť keď mi začína mykoza alebo mocove cesty len neviem čo by som si ma to aktuálne mohla dat

ivka21
24. máj 2024

Bolest od spodu na zaciatku tehu je normalna telo sa prisposobuje tehotenstvu. Samozrejme ak mas krce spinenie alebo krv treba ist k lekarovi aj na pohotovost, ak ta to chyti v noci.

autor
24. máj 2024

@ivka21 nie ani výtok ani krv nič len taký diskonfort

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre