Ahojte, od včera ma bolí žalúdok - mám kŕče v oblasti pupka, sem tam ako je pankreas...v robote je vkuse niekto chorý, myslím, že som niečo chytila tam.. dnes ma boli hlava, trochu som zimomrava no a stále ten žalúdok... Včera ma prehanalo cez deň... Ak ste niečo také mali v tehotenstve (som v 6 mes.), čo vám pomohlo z nejakých potravín, vitamínov? Či šli ste s tým k obvodnému alebo ku gyn? Vďaka za každú radu..... :(
@evickuska včera som mala taku stravu, ze rano som mala taky toast, ktory mi ani nechutil, lebo mal nejaku pikantnú sunku v sebe a stiplavu papriku, dost stiplave na mňa... no a pri obede pri jedle (mala som bryndzove halušky) som citila ze mam take krce akoby v pankrease, pripisovala som to tomu toastu, ze mi nepochutil a ze asi som si nejak podrazdila od rána zaludok, plus bryndzovky zemiakove cesto ťažšie.. cez den som bola asi 4x na wc na velkej, nemavam s travenim problemy, tak som myslela, že veď chvalabohu, že sa toho zbavi telo.... A večer ma obchadzala zima, v noci som sa budila, ze som dost smädná, tak som aj veľa vody pila a občasne aj v lahu krce v okolí pupka... A dnes rano ma hlava pobolieva a mávam krce nadalej, nie stále, ale cítim priebežne.... Teplotu vďakabohu nemám... Neviem, či mám ísť k dr s tým alebo mám ešte čakať a ku akej dr vlastne ísť....
To tu ani nepíš😄😄😄 najlepšia strava tehotnej- pikantné a bryndzové halušky 🙈😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mala, začala mi kvalitná abkm /ujo Google povie, čo to je/ ak neviete