Ahojte, prosím pomoc 😭 Casto ma bolieva hrozne zaludok teraz v tehotenstve, hlavne takto ku koncu, napr dnes - posledne jedlo som jedla asi okolo 15:00, nenajedla som sa k prasknutiu, tak normalne primerane, vsetko bolo okej, este som sla aj autom niekde a nebolo mi zle. Zaspala som asi okolo 21:00 a zobudila sa teraz o 1:00 s tym, ze ma extremne boli zaludok, ani len lezat som na tej strane nemohla, zaludok mi robi divne zvuky, take bublanie atd a tlaci ma na hrudi akokeby som chcela zvracat, ale ked som skusala nic mi neslo. Neviem co mam uz robit s tym, toto sa deje casto, hlavne po jedle ale neprejedam sa, praveze zjem malicke porcie. So stolicou problemy nemam, uplne normalne a pravidelne. Prosim vas preco sa toto deje? viem, ze sa mi zaludok vplyvom dietata zmensil ale vkuse tieto pazvuky co vydava a pocity na vracanie 🥺🥺
@dadka1997 v noci som si potom dala Helicid 20mg, ten sa moze v tehotenstve, zabral mi, zaspala som.. a teraz rano zase, este som ani nic nestihla jest a zas mi zaludok vydava cudne hlasne zvuky 😔 uz nech porodim naozaj, cim som dalej tym je horsie 😀
No to ti verím .. cakas prve babätko ? Neboj, ak to bude nadalej zle, skus zajst za lekarom aby spravili vysetrenie
A nie je to skor tym ze ho mas prazdny?
@dadka1997 ano som prvorodicka, mne vadi, ze si mozem zjest aj cokolvek lahke a zaludok mi vydava tie zvuky a do toho bolesti
@anavixy praveze nie, ked je prazdny nie je mi zle, skvrka mi v bruchu klasicky, ze som hladna, skor ked sa najem mi je zle
Ahooj a nemala si tráviace problémy aj pred tehu? Ja áno a v tehu sa mi to teda rapídne zhoršilo, presne ako opisuješ🙈
@ivkav5 ani nie, akoze pomalsie mi vzdy travilo, niekedy som sla na velku potrebu aj raz za 2-3 dni, ale takto som to nemala, teraz kazdy den pravidelne chodim normalne ale tieto stavy pretrvavaju:////
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Zaludok sa ti nezmensil, ale posunul a je natlačeny smerom hore.. to ze ti je zle, moze robit zaludocna kyselina, skus si pri zaspavani dat vyssie pod hlavu ... neboj za pat tyzdnov to skoncí