Bolesť žalúdka v 3. mesiaci

lucia_salantayova1
27. okt 2016

Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o radu. Alebo info. Som v 3 mesiaci tehotenstva, za týždeň idem do 4 mesiaca. A už mesiac mám problém s bolesťami, okolo pupku a hlavne žalúdok. Dakedy to pretrváva aj celý deň, už som z toho zúfalá. Chcem sa opýtať, či to pri teho môže byť , že ma tak často a dosť bolí žalúdok, lebo sa začínam báť či nemám niečo iné, napr. vredy, pretože na gastre som bola raz a už to nechcem zažiť. Ďakujem vám za vaše rady. :( 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔

helenanovakova
27. okt 2016

tak ráno pekne šupkaj k lekárovi, pretože keď má tehotná žena mesiac bolesti, tak asi nie je všetko s kostolným poriadkom. treba byť opatrný dvojnásobne!

nivea777
27. okt 2016

@lucia_salantayova1 nejak ti nesedia datumy.kedze tu mas 21tt a to je uz davno 5 mesiac,skoro 6ty..to je jedno.. aj mna boli okolu pupku,dokonca aj zaludok ma bolel vkuse do 4 mesiaca..moze to byt aj z toho ze si tehotna a trochu aj z nevolnosti

mimi8814
27. okt 2016

@lucia_salantayova1 ja som mala toez bolesti zaludka do 4. mesiaca. najedla som sa - bolo mi zle, nenajedla som sa - bolo mi zle. Potom to pomaly ustupilo. ale ked si v 21. tyzdni tak to uz davno nie si v 3. mesiaci...

lucia_salantayova1
autor
27. okt 2016

To som si zlý dátum zadala v registrácii som nevedela, že to tak bude tu všetko ukazovať, nemám skúsenosti s tymíto stránkami. Idem do 12 týždnňa. Už som zúfala, lebo sa bojím, či to nebudú vredy, a gastro by som už nerada zažila. A okolo pupku ma bolí po menej, ale žalúdok hlavne a dakedy to aj celý deň pretrváva 😨

mimi8814
27. okt 2016

@lucia_salantayova1 povedz to lekarovi, ja si myslim, ze su to klasicke nevolnosti, coskoro by to malo prejst, drzim palce

lucia_salantayova1
autor
27. okt 2016

Už som mu vravela, nedal mi nato nič. Povedal, že mám ešte počkať. Ale vôbec ani nevraciavam, sú to len bolesti, niekedy len ráno , niekedy ráno večer, a večer dakedy horšie ako ráno. A dakedy zase ráno vstanem a až kým nezaspím ma to bolí. A veľmi si želám nech to už prejde, lebo povedal, že ma pošle na gastro, ak to neprejde. Bojím sa tých vredov, či nemôžem mať keďže pri zistení , že som tehotná som nebola úplne psychycky vyrovnaná, a hovorí sa že vredy sú aj nervy. A na gastro ísť už nechcem. 😨 😨 držte mi palce baby, nech to už prejde :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre