Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o radu. Alebo info. Som v 3 mesiaci tehotenstva, za týždeň idem do 4 mesiaca. A už mesiac mám problém s bolesťami, okolo pupku a hlavne žalúdok. Dakedy to pretrváva aj celý deň, už som z toho zúfalá. Chcem sa opýtať, či to pri teho môže byť , že ma tak často a dosť bolí žalúdok, lebo sa začínam báť či nemám niečo iné, napr. vredy, pretože na gastre som bola raz a už to nechcem zažiť. Ďakujem vám za vaše rady. :( 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔
@lucia_salantayova1 nejak ti nesedia datumy.kedze tu mas 21tt a to je uz davno 5 mesiac,skoro 6ty..to je jedno.. aj mna boli okolu pupku,dokonca aj zaludok ma bolel vkuse do 4 mesiaca..moze to byt aj z toho ze si tehotna a trochu aj z nevolnosti
@lucia_salantayova1 ja som mala toez bolesti zaludka do 4. mesiaca. najedla som sa - bolo mi zle, nenajedla som sa - bolo mi zle. Potom to pomaly ustupilo. ale ked si v 21. tyzdni tak to uz davno nie si v 3. mesiaci...
To som si zlý dátum zadala v registrácii som nevedela, že to tak bude tu všetko ukazovať, nemám skúsenosti s tymíto stránkami. Idem do 12 týždnňa. Už som zúfala, lebo sa bojím, či to nebudú vredy, a gastro by som už nerada zažila. A okolo pupku ma bolí po menej, ale žalúdok hlavne a dakedy to aj celý deň pretrváva 😨
@lucia_salantayova1 povedz to lekarovi, ja si myslim, ze su to klasicke nevolnosti, coskoro by to malo prejst, drzim palce
Už som mu vravela, nedal mi nato nič. Povedal, že mám ešte počkať. Ale vôbec ani nevraciavam, sú to len bolesti, niekedy len ráno , niekedy ráno večer, a večer dakedy horšie ako ráno. A dakedy zase ráno vstanem a až kým nezaspím ma to bolí. A veľmi si želám nech to už prejde, lebo povedal, že ma pošle na gastro, ak to neprejde. Bojím sa tých vredov, či nemôžem mať keďže pri zistení , že som tehotná som nebola úplne psychycky vyrovnaná, a hovorí sa že vredy sú aj nervy. A na gastro ísť už nechcem. 😨 😨 držte mi palce baby, nech to už prejde :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tak ráno pekne šupkaj k lekárovi, pretože keď má tehotná žena mesiac bolesti, tak asi nie je všetko s kostolným poriadkom. treba byť opatrný dvojnásobne!