Bolesť vaječníkov v 6. týždni. Je to v poriadku?

beka14
26. okt 2013

Ahojte žienky. Čakáme s manželom po 14 rokoch druhé bábo. 🙂 Som v 6 týždni a mám trošku bolesti vajecnikov a v podbrusku. Je to bolest pred menzesom. Ja som pri dcere ani nevedela ze som tehotna cele tehotenstvo no to som mala 20 rokov 🙂 ale teraz...unava, unava, unava 🙂

dena10
26. okt 2013

Ja som mala tehotenstvá po 30-ke a stále niečo - kríže, vaječníky, únava, záha, bedrové kĺby, lonová kosť, krvný tlak, svrbenie tela (bábo mi tlačilo na pečeň).... možno keby som bola tehotná v 20-ke tak je to iné.... Ale dalo sa v pohode 🙂

linda20111
26. okt 2013

Ja som bola tehotna minuly rok (26r) a tiez som to mala, nebolo to celkom ako bolest, ale take skor steklenie, pocit ako v prvy den pri menzese 🙂

graceful9
26. okt 2013

Ja som bola tehotná v 17. ale cítila som sa nna 50 😀 možno sa ti roztahuje maternica...al. nemala by si v tom čase mať menzes normálne? lebo sa stáva, že vtedy, keď ženy mávali mimo tehu menzes, tak v tehu mali bolesti :🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre