Bolesť vagíny v 28. tt

marika1918
4. sep 2022

Ahooj baby.. chcela by som vedieť či mala niektorá z vás také čudné štípanie vo vagíne a okolo otvoru do vagíny.
Som v 28tt a túto bolesť mám cca týždeň. Boli to aj pri dotyku a hlavne pri pohlavnom styku je to taká nezvyčajná štipľavá bolesť a aj svrbenie.

sissy27
4. sep 2022

@marika1918 vaginálna mykóza... vylúčiť zo stravy sladké a zajtra naklusať na gyndu, nech ti predpíšu niečo vhodné na preliečenie a samozrejme treba preliečiť aj partnera (aj keď nemá príznaky), lebo sa z toho nevymotáš.

marika1918
autor
4. sep 2022

@sissy27 ale výtok nemám žiadny

sissy27
4. sep 2022

@marika1918 pri mykóze nie je nutný výtok. Tak či onak, ráno by som išla na gyndu, nech je to čokoľvek tak určite to nie je v poriadku.

marika1918
autor
4. sep 2022

@sissy27 áno chystám sa tam.. a ďakujem

e1i
4. sep 2022

@marika1918 určite ísť k dr a vyhnut sa momentálne sexu. Aj aby ti pripadna infekcia nevyvolala predčasný pôrod

barbora0308
5. sep 2022

@marika1918 v tehotenstve sa nesmie nic podcenit. Ja som s takymto stipanim skoncila v 22tt na pohotovosti kde zistili, ze rodim. Lezala som v nemocnici az do porodu, co sme zazrakom potiahli do 36tt. Dodnes mi nikto nepovedal, z coho som konkretne citila to stipanie, kedze stery aj vysledky mocu boli negativne 🤷. Urcite radsej hned k lekarovi, mne to zachranilo dieta. Drzim palce 🤞!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre