Bolesť v slabinách v tehotenstve

2. jún 2024

Ahojte baby,ktoré máte alebo ste mali bolesti na pravej strane slabine medzi rozkrokom v tehotenstve 28tt.
Už to mám skoro týždeň ,ale bolesti sa stupnili tak že už druhý deň sa nemôžem vyspať,chodiť ako sa idem postaviť strašne ma to obmedzuje ,idem zajtra k lekárke mám kontrolu tak určite spomeniem.
Neviem môže to byť ,že som nedávno prekonala mykózu alebo či to môže byť aj s chrbtice ( prasknutá platnička )
Ja už neviem liekmi od bolesti sa nechcem dopovať
Toto mám 4 tehotenstvo ,ale toto som ešte nezažila takú bolesť ... Ďakujem za každú odpoveď
Posielam foto kde je to bolestivé červeným označené

pallacinka29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
any3108
2. jún 2024

Ja som 2x tehotná (aktuálne v 35.tt) bolesť slabín som mala v oboch tehotenstvach, aj teraz, v treťom trimestri
Stupňuje sa k večeru, záleží, čo cez deň robím, ak mám náročnejší deň, tak k večeru je to na nevydržanie
Gynekológ povedal, že všetko je ok a takáto bolesť býva, tým ako je dieťa uložené

anavixy
2. jún 2024

Mozu byt aj krcove zily, ale nemusi to znamenat vobec nic, len to ze si tehotna.. ale urcite ries s gynekologom, nech vyluci veci, co sa daju alebo co je potrebne riesit.

autor
2. jún 2024

No to som aj nejako pozabudla napísať ,že mám trombofiliu pred týmto tehotenstvom som mala trombózu,ale to ma boleli obidve lýtka teraz beriem Anopirin a mesiac pred pôrodom si budem pichať injekcie
Tak to môže súvisieť aj s týmto ,že bolesť nenastala v lytkach ale v slabinách

@pallacinka29

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre