Bolesť v slabinách

11. dec 2023

Dobrý deň. Prosím Vás, som v 18 tt a mam občasný bolesť v slabinach ( označené červenou). Nie v podbrušku, ale v týchto miestach ako sú bikiny - ten zhyb, niekedy silná ostrá bolesť. Ptm chvíľu nič a zasa. Náhodou ste to niektorá nemali? Ci sa plasit k Dr,.bola som tam pred par dnami, alebo to býva vplyvom maternice? Ďakujem

madeincssr
11. dec 2023

Inguinalnu herniu (pruh) nepodozrievas? Mal som roky podobne obcasne (aj pichave) bolesti presne v tom mieste ako uvadzas. Vsakovake vysetrenia (ani sono) nic neukazali. Az po rokoch sa pruh prejavil po telesnej namahe malou vybuleninkou a bolo to jasne.

ivkav5
11. dec 2023

Mala som, ale nie teraz v tehu. Mávala som to pred tehu počas cyklu (pred MS a pred ovulkou) ma tam pobolievalo. Spôsobené vraj hormónmi a žilou, ktorú som tam mala. Nemáš tam tiež nejakú žilu?

julkabilka
21. jún 2024

@ivkav5 ahoj. Je to sice uz starsie konverzacia ale mozno mi odpovies 🙂 . Prosim ta ja mam bolesti ako su v prispevku. Vlavo v podbrusku. Prosim ta aku zilu si tam mala ? Uz ju tam nemas ? Ja mam niekde v zile aj utlak a neviem ci by to nemohlo byt z toho ale vraj by nemuselo...vdaka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre