Ahojte.Poraďte mi prosim.som v 18t.od včera mam bolesti v podbrušku.včera to bolo viac-menej pri chôdzi,dnes skoro cely deň aj pri polohe "ležmo„.Myslite že to počka do pondelka keď pojdem k svojmu Dr.alebo radšej zajtra(nedela) utekať na pohotovosť?.Som prvorodička po jednom spontannom potrate v 9tt..Vopred đaujem za rady...
skus si dat magnezium a oddychovat...mna bolelo podbrusko asi 3x, mala som pocit, ze mi tvrdne, ale preslo to rychlo, spomenula som to mojej dr a ta povedala, ze je to OK, problem je skor bolest celeho bruska....ale pre istotu si davam magnezium...asi by ti ani na pohotovosti nepovedali resp. nedali nic ine....ale zase ak mas obavy, radsej tam pre pokoj v dusi zajdite....ved prinajhorsom ta budu povazovat za vystrasenu hysterku, a to sa da prezit 😉
ja to nechapem... este ked si aj po potrate.mne by mohlo 1000 žien tu napisat nemusis ist ja by som aj tak na tu pohotovost isla .ved ide iba a len o tvoje mimi.. určite chod ! a hned dnes aby si bola na pokoji.
bolo to tu napisané vela krát a je to pravda pravdúca : radšej ist teraz zbytocne ako zajtra a malo by byt neskoro.
Utekaj na pohotovost.
Ja by som sla este dnes vecer, pre istotu. Naco byt v strese.
urcite by som necakala a isla...
Ja by som,uz bola na,pohotovosti.
V prvom rade je dolezite sa rozhodnut na zaklade zhorsenia zdravotneho stavu a nie na zaklade likeov ci odporucani z internetu! 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
urcite treba ist na pohotovost,hned ,necakala by som do pondelka,ani do zajtra ,to ti poradi asi kazda