Bolesť v podbrušku v 11. týždni

mischell0110
17. máj 2018

Som sice druhorodicka,no citim sa inak ako pri prvom.Ze som tehu som zistila hned,test krvi to potvrdil no mala som velmi nizke HCG a potom ma Dr.upozornula,ze mozno to nebude tam,kde ma,ze to moze byt mimomater.no chvala bohu to bolo,kde malo,no od 5tt mam nasadeny Duphaston+Femibion a kludovy rezim,vraj co nahmenej sa namahat,chodit...no pri mojej 4roc.dcere kludovy rezim neexistuje,len ked je v skolke.Ju som mala cisarskym rezom a neviem ci ten tlak a bolest v podbrusku,co mam posledny tyzden je tym,ze sa vsetko zvacsuje a aj aj ta rana vnutri nejak na to vplyva,alebo cim to je,ze mam v podbrusku,skor tesne nad vaginou taku ani neviem ci bolest,ci tlak alebo akoby svalovica.idem v utorok 22.5 k Dr.no trosku strsujeem,ci je vsetko ok.niekedy mam taky tlak,ze si musim hned lahnut.

meandbaby
17. máj 2018

@mischell0110 podla mna to je ok.druhorodicka vraj viac citi roztah maternice ako prvorodicka a plus jazva. Ak sa bojis tak brnkni dr, budes kludnejsia.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre