Bolesť v podbrušku 31 tt

smajlik082
13. júl 2019

Mamičky chcem sa spýtať, že či ste sa tým niektorá stretla. Som 31 tt a už asi treti deň ma pobolieva dole v podbrušku niekedy cítim take akoby aj pichnutie a viac na lavej strane dolex Neni to celodenná bolesť viac menej ma to chytí na večer a hlavne večer keď idem spat a chcem sa prevaliť tak som ako najväčší mrzák a ráno som zas jak rybicka - nič 😃 myslela som si že to je tým že som viacej v ten deň “robila” doma 😃 ale stalo sa mi to aj keď som cely deň preležala. V pondelok idem na kontrolu tak sa na to spýtam, ale chcela som vedieť či je to niečo bežné alebo nie. Ďakujem Vám za každú odpoved.

ildiko36
13. júl 2019

@smajlik082 je to normalne..babetko rastie vsetko sa natahuje a sa posuva..este budes mat do konca vseliake bolesti aj stvrdnutie brucha😏ja som mala neskutocne bolesti od 6.mes do konca ..pod pravym rebom..na zblaznenie..som sa pitala aj na sono ci nemam zlcnikove kamenie..😅

nini1010
13. júl 2019

Kym porodis este ta toho napicha,natlaci a naboli...Obzvlast 9.mesiac je v tomto carovny 😁Je to normalne a bude toho len viac a viac.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre