Mamičky chcem sa spýtať, že či ste sa tým niektorá stretla. Som 31 tt a už asi treti deň ma pobolieva dole v podbrušku niekedy cítim take akoby aj pichnutie a viac na lavej strane dolex Neni to celodenná bolesť viac menej ma to chytí na večer a hlavne večer keď idem spat a chcem sa prevaliť tak som ako najväčší mrzák a ráno som zas jak rybicka - nič 😃 myslela som si že to je tým že som viacej v ten deň “robila” doma 😃 ale stalo sa mi to aj keď som cely deň preležala. V pondelok idem na kontrolu tak sa na to spýtam, ale chcela som vedieť či je to niečo bežné alebo nie. Ďakujem Vám za každú odpoved.
Kym porodis este ta toho napicha,natlaci a naboli...Obzvlast 9.mesiac je v tomto carovny 😁Je to normalne a bude toho len viac a viac.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@smajlik082 je to normalne..babetko rastie vsetko sa natahuje a sa posuva..este budes mat do konca vseliake bolesti aj stvrdnutie brucha😏ja som mala neskutocne bolesti od 6.mes do konca ..pod pravym rebom..na zblaznenie..som sa pitala aj na sono ci nemam zlcnikove kamenie..😅