Bolesť v oblasti podbruška v 15. týždni

8. okt 2024

Dobrý deň tehuľky, maminky, som v 15tt. Mám posledné asi 3 dní bolesti v podbrušku, keď ležím tak ma nebolí, ale keď som v práci a sedím dlhšie alebo chodím tak ma bolí podbruško, je to normálne ? Čo by mi mohlo na to pomôcť? Nie je to stále ale po dlhšom čase keď neležím tak začne bolieť akokeby pred menzesom... Mám ísť k lekárovi alebo je to normálne ? Čítala som veľa na internete ohľadom maternice že to môže byť tým
Stále sa upokojujem tým že kým nekrvacam je všetko v poriadku...je to vysnené bábo

spanielka44
8. okt 2024

Ahoj ja mám to iste, pri aktivite mám hrozne bolesti až do chrbta, až take kŕče a tvrdne mi bruško, vždy si musím rychlo ľahnúť na bok nech to prejde

rivini
8. okt 2024

Bolesti v podbrusku su pocas rastu bruska a zvacsovania sa maternice normalne. Mozu sa dokonca podobat aj menstruacnym a mozu ich sposobovat aj creva, ktore sa musia poposuvat a hladat si „nove miesto“. Silne krce (kde uz mas fakt potrebu vziat si Ibuprofen), krvacanie, teplota alebo situacia, ked vobec neustanu, su uz dovod na navstevu lekara. Inak ti moze dobre pomoct magnezium (400 mg), tepla sprcha (nie horuca!), teply vankus (nie horuci!), no a ak ti pomaha lahnut si, tak si lahni, vzdy, ked sa da. Aj ked pohyb je celkovo lepsi😊. A este mi napadlo, cim castejsie si zena hladka a chyba brusko, tym castejsie su krce…je to cudne, ale je medzi tym suvislost.

cookie29
8. okt 2024

povoluju upony, zvacsuje sa maternica takze ano je to normalne. Pokial nekrvacas a nemas take krce co vystreluju az do chrbata, ze sa nevies pohnut, je to normalka

autor
8. okt 2024

Ďakujem vám veľmi krásne 🩷

spanielka44
8. okt 2024

@cookie29 ja mám kŕče až do chrbta a oblievaju ma horúčavy, dnes zájdem na pohotovost

autor
8. okt 2024

@spanielka44 v ktorom ste tt?

spanielka44
8. okt 2024

23 týždeň ale uz 3 týždne to trpim, mamina mi poradila magnezium ale nepomáha mi to, dám vedieť keď niečo vybavim

cookie29
8. okt 2024

@spanielka44 a skor si u Dr nebola? toto nie su normalne stavy :( drzim palce

autor
8. okt 2024

@spanielka44 ako si dopadla??

spanielka44
8. okt 2024

@cookie29 @autorka bola som na urgente s malou je všetko v poriadku krčok uzavretý ale zajtra ma idu hospitalizovať či to nie je urologicky zápal

autor
8. okt 2024

@spanielka44 nech je všetko ok, držím palce ✊

hdhdudjehe
8. okt 2024

Jasne že je to normálne...😄 Hlavne s tým prosím vás nechoďte ku lekárovi . Veď je to predsa tehotenstvo , dieťa sa vyvíja a je vo vašom tele pri Tom . Sú tam rôzne procesi ktoré samozrejme aj môžete cítiť
😉

autor
10. okt 2024

@hdhdudjehe je normálne že ostatné dni ma bolelo a teraz už vôbec ? Sem tam niečo zacítim v podbrušku ale to sa nedá porovnávať

hdhdudjehe
20. okt 2024

Áno. V tehotenstve nemôžete očakávať pravidelnosť. Raz cítite väčšiu bolesť raz nie , to je v pohode. Možno o nejakú chvíľu budete zasa som cítiť väčšie bolesti. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre