Bolesť v lýtkach a predkolení v 3. trimestri

maminka_miminka
14. feb 2015

Ahojte maminky, chcela som sa vás spýtať, či aj vy pociťujete akúsi bolesť v lýtkach alebo popri píšťale v predkolení. Skôr mi to pripomína akoby svalovicu pri prepnutí salov na nohách - v pokoji nebolí. Nie je to príliš silná bolesť. Ale nejaká je. Nohy mi neopúchajú. Snažím a chodiť aj a vychádzky. Tak neiem, či to mám tomu pripisovať, že ma bolia nohy z vychádzky - svalová bolesť - alebo z čoho to môže byť?
Niekedy ma bolieva aj všetko "odspodu", keď naozaj ledva nohy za sebou ťahám.
Ja som začala 30tt.

Podeľte sa prosím aj vy o vaše skúsenosti. Prípadne čo vám pomáha.
Ďakujem! 😉

silvuska41
14. feb 2015

Dnes ráno som sa zobudila s podobným problémom,no mám k tomu takpovediac niečo aj ako svalovicu na ramenách a na vnútornej strane stehien. Rozdiel je v tom,že nejako moc nechodím,kvôli nariadenému prísnemu kľudovému režimu,nakoľko ma pred týždňom prepustili po troch týždňoch z nemocnice. Včera som ukončila 36. týždeň.

maminka_miminka
autor
14. feb 2015

@silvuska41 a kvôli čomu si bola tak dlho v nemocnici?
a z čoho myslíš, že je teda tá bolesť....? mňa tiež aj ramená bolievajú, aj ruky ako také, aj v chrbte... Skúsiš sa na to popýtať u lekára? daj potom vedieť. a drž sa! už to máte ozaj za pár.

moncikamoni
5. dec 2022

@maminka_miminka stará téma...ale môžem sa spýtať ešte ta to boli?čo to bolo?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre