Bolesť v dolnej časti chrbta v 30. týždni

sabinka2019
25. feb 2021

Ahojte, bola som na pohotovosť kvôly podozreniu odtekania plodovej vody - prvý test vyšiel pozitívny potom už nie. Bola som v nemocnici 1 deň. Tak neviem či to bol výtok alebo predsa len tá voda,. Pred včerom som mala poradňu kde mi odobrali krv na crp. Ten vyšiel že mám niečo zvýšené že sa mi môže urobiť zápal tak som dostala antibiotiká Zinnat. Lenže mňa strašne bolí v dolnej časti chrbta ako keby panva, keď sa postavím z postele boli ma alebo keď sa prevrátim na druhý bok, keď chodím aj v podbrušku ma pobolieva aj v oblasti chrbta a panvy. Myslíte že je to z toho možného zapálu? Antibiotiká beriem zatiaľ 2 deň.
Alebo môže to signalizovať že predčasne porodim. Som v 30 tt. Beriem aj magne B6 3 krát denne lebo tvrdnut brucho a pobolievanie v podbrušku mi začalo už pred mesiacom.

kiki68
25. feb 2021

@sabinka2019 lezat a keby to nepreslo tak chod do nemocky. Aby dali steroidy skrz mozny predcasny porod. Hlavne klidek a vylozit nohy, nic nedvihat. Aspon 4 tyzdne keby potiahnes by bolo dobre.

sabinka2019
autor
25. feb 2021

@kiki68 ja som mala také slabšie bolesti v podbrušku aj chrbta vždy ku večeru ale dalo sa to vydržať no tieto 2 dní to je hrozné ešte keď chodím tak musím úplne pomaličky cítim bolesť pri tom. Dúfam že vydržím čo najdlhšie. Dobre je že nie som otvorená

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre