Bolesť v 32. týždni

barbarajanova33
20. nov 2024

Dobrý večer prosím nechoďťe ma zato ukamenovať som prvorodička a neviem ako to chodi mam silnu bolesť chrbta musim sa poriadne nadychnut a vydýchnuť mam pocit ako keby mi tvrdlo brucho a pocit na zvracanie
Veľmi sa bojím ta bolesť chrbta je taka ako keby ma niečo štipalo a pychalo potom to prejde už druhú noc neviem koli tomu zaspať

123miaa123
20. nov 2024

@barbarajanova33 zašla by som na gyn.pohotovosť alebo aspoň zavolala nech ti poradia čo s tým.

beatrice1111
20. nov 2024

@barbarajanova33
Ja som takto pri prvom dietati mala problem s chrbtom ze som plakala a nemohla som niekolko dni ani spat. Skoncila som vtedy na pohotovosti a dali mi injekciu do chrbta. Potom este fyzio a preslo to. Takze rada- treba to riesit. V tehotenstve je normalna bolest chrbta ale nemala by byt az taka.

barbarajanova33
autor
20. nov 2024

@beatrice1111 zostala som v nemocnici

melany_y
21. nov 2024

@barbarajanova33 super aspoň budeš pod kontrolou,čo ti povedali čo to môže byť ?

janulienka78
21. nov 2024

@barbarajanova33 kamarátka mala tiež bolesti chrbta koncom 7-meho mesiaca a nakoniec to boli začínajúce kontrakcie

barbarajanova33
autor
21. nov 2024

@melany_y predčasne kontrakcie vaha babetka je 2077 je to dobre? Na UZV im ukaze 34tt

melany_y
21. nov 2024

@barbarajanova33 váha je na tvoj týžden krásna '🙂 čo ti dali na tie kontrakcie? Zrejme si tam pár dní polezis.

barbarajanova33
autor
22. nov 2024

@melany_y infuzie mi podavaju

barbarajanova33
autor
22. nov 2024

@melany_y ano par dni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre