Bolesť v 30. týždni

27. jan 2023

Mali ste slabé menštruáčné bolesti v 30tt /31tt? Mala som dnes poradňu tak všetko bolo v poriadku, aj krčok, aj malý.. Ale ako som prišla domov som začala mať slabé menštruáčné bolesti.. Nieje to nič strašné len taký pocit ako pred ms. Mali dte v tehotenstve aj vy?

casillas28
27. jan 2023

Ano cele tehotenstvo...nie ze 24 hodin denne ale skoro kazdy den chvilku 🙂

autor
27. jan 2023

@casillas28 a čo to?

casillas28
27. jan 2023

Lekar mi povedal ze to niektore zeny tak maju..ze sa jednoducho v tele vsetko roztahuje a mam si dat magnezium..viem ze aj sestra to tak mala tak asi je to velmi individualne..tiez som panikarila ze co je zle 🙂

ajko2011
27. jan 2023

Som 30tt+2 a tiež mám akokeby menštruačné bolesti. Nie každý deň, ale mám.

autor
27. jan 2023

@casillas28
@ajko2011 ja to mám dnes prvý krát tak som zlaknutá trošku.. Tiež mi kázal brať magnezium, ale pre niečo iné tak hádam zaberie aj na toto a nič to nebude 🙂

casillas28
27. jan 2023

Neboj nic ono to prejde 🙂 ja uz to ani nevnimam 🙂 je to neprijemne obcas ale tak co uz 🙂

wazowski
27. jan 2023

Ja som na tom podobne, aj bolest v podbrusku aj krize ma bolia do toho. hlavne posledne dni (som 29tt). davam si magnezium a snazim sa viac oddychovat... podla lekarky je vsetko ok, ale tiez som obcas v strese 🤷🏼‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre