Bolesť v 28. týždni

20. okt 2023

Ahojte mozno blba otazka ale som v 28 tt a boli ma ako keby kost ?🤷‍♀️ vaginalna ?kde sa holí?neviem ako to vysvetlit a este ako keby som mala svalovicu na trieslach je to normalne prosim vas ? Dakujem

marhulka13
20. okt 2023

Ano, ja som už potom ledva chodila, akoby som obkrocmo padla na železnú tyc

autor
20. okt 2023

@marhulka13 no boze 🙈😂ka sa bojim ci sa mintou bokestou neskracuje krcok alebo sa neotvaram … bola som pred tyzdnom na poradni a mala som krcok 2.8 mm tak ze kludovejsi rezim … tak lezim 4 den tak mozno aj ze nemam pohyb???🤔

candii
20. okt 2023

Neboj to je nič. Dieťa je asi tak uložené že ti tlačí na panvovu kosť. Bude horšie ja som chodila ako káčer 🤣🤣🤣

autor
20. okt 2023

@candii 😂😂🙈🙈no tak sa mam na co tesit a verim ze s krčkom to nema nic spoločne

marhulka13
20. okt 2023

Neboj, s krckom nič. Ale tak samozrejme šetri sa, keď ti to lekár prikázal. Ja som 4 mesiace vkuse ležala, iba na WC som mohla. Ale stalo to za to

autor
20. okt 2023

@marhulka13 vaaaazne ??? A co si mala ???kokos 4 mesiace fuuuu to ani prechadzka nic ???

marhulka13
20. okt 2023

Nie, nič, ale v 22 tt som sa začala otvárať a hneď ma hospitalizovali. Potom ma pustili domov, len som sľúbila, že budem poctivo ležať, ale to už som bola vo vyššom tyzdni tehotenstva. Ale zvládli sme to skoro do konca.

autor
20. okt 2023

@marhulka13 fuuu tak to klobuk dolu..mna uz teraz mrle zeru ale budem sa snazit vyzdrat co najviac 🙏🏻🙏🏻

marhulka13
20. okt 2023

Držím palce, bude to v poriadku. Vtedy ani mne nebolo všetko jedno, na jednej strane strach o babo, na druhej moja sebalutost, chudák môj muž myseľ znášať moje nálady.

autor
20. okt 2023

@marhulka13 presneeee sebálutost ze nemozem nic robit uz som mu plakala ..vsetko musi on… do obchodu nemozem nic … verim ze to ubehne a budem uz len na toto obdobie len spominat 🙏🏻🙏🏻este ze nieje leto von by som revala este viac 🙈🙈

zana90
20. okt 2023

Mam to od 7. Mesiaca pod chvíľou v kuse, aktuálne ukončený 35 tt a krčok stale drží a všetko Ok takze nemá to s tým súvis 🙂

autor
20. okt 2023

@zana90 super ďakujem ❤️

zana90
20. okt 2023

Panva sa už rozťahuje, je to spôsobené tým, tak mi povedala doktorka opakovane po tom čo som to s ňou konzultovala, snažila som sa cvičiť a doteraz aj cvičím tehotenskú jogu, na uvoľnenie aj panvy ..

autor
20. okt 2023

@zana90 no ja cvicit nemozem lebo sa mi skracuje krcok naposledy 3,2 tak ze sa mam setrit

zana90
20. okt 2023

Treba to konzultovať, je rozdiel cvičiť a cvičiť mala som toež taký nález ale ustalilo sa to napriek tomu, ide o ulavove cvičenia pod dohľadom ..a mne to pomáhalo a pomáha, preto som len poradila

autor
20. okt 2023

@zana90 no ved ja by som rada …skusim sa opytat na najblizsej poradni …🥰

seahorse27
20. okt 2023

Tieto pocity som mala pri oboch tehotenstvach. Pri prvom o nic neslo, asi naozaj dieta tlacilo na kost alebo sa natahovali nejake vaziva, viac som to citila v oblasti slabin a pocas chodze. Trvalo to par tyzdnov, potom to preslo, asi sa dieta otocilo. Pri druhom tehotenstve som citila nieco podobne, ale viac pri krcku, bez ohladu na to, ci som chodila, stala alebo sedela a mala som problem - krcok sa zacal otvarat, ale vtedy mi aj tvrdlo brucho. Je tazke to rozlisit, mal by ta vidiet lekar.

autor
20. okt 2023

@seahorse27 och no 🤦🏼‍♀️o dva tyzdne mam kontrolu tak uvidime …

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre