Ahojte baby .... Som v 25+5tt a dneska pociťujem dole takú zvláštnu bolesť ....ako keby svalovicu alebo také niečo, taký zvláštny tlak alebo ako to nazvať... Tak vyššie pri klitorise ako keby ale po bokoch 🤔 mali ste niektorá niečo také? 🤔
@bibsha je to normálne. Všetko sa ti pomaly pripravuje na pôrod takže neboj nič. Ja som mala take tlaky na lonovej kosti tiež.
@zuzana2299 Snáď môžem pridať takúto fotku 🤭 nie je to asi že bolesť kosti ale skôr tých svalov alebo čo tam je ...myslela som aj že nejaká mykóza možno ale je to tak odveci hore 🤔 alebo som rozmýšľala že malý mi tam už tlačí ale s tým to asi nemá tiež nič spoločné keď je to tak ďaleko zvonku
@bibsha ano presne na tom mieste som mávala bolesti aj ja. Vravím ešte raz je to normálne, telo sa pripravuje pomaly na pôrod.
@zuzana2299 a hlavne bábätku sa vytvára teraz priestor takže sa všetko rozťahuje
@zuzana2299 to prvé tehotenstvo je úplne zle keď to žena nepozná čo je normálne a čo je už zlé, s čím treba ísť a čo prejde 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@bibsha ešte doplním že to cítim iba keď chodím, keď sedím alebo ležím tak necítim nič je to ok