Ahojte baby som v 10 tt mala som kvasinkové infekcie a dostala som na pohotovosti čipky a teraz 27 mam ísť k lekárovi na moč krv atd ale mam teraz bolest v pravom boku a ide mi to trosku do krížov čo to môže byt prosím vás a čo je na to dobre ? 😊
@ckatka skusim ten váš recept .. no práveže mam niekedy dosť problémy s cikanim aj ma dosť pali pri tom a takto aj keď si to chytím ten bok boli to no dúfam že babo bude v poriadku úplne sa bojím
No...tak....okamžite smer urológia. Na pohotovosti majú výsledok z moču rýchlo. Keď povieš že si tehotná a máš bolesti v okolí obličky a problémy s močením...neposlu ta preč. A urológ to porieši lepšie ako gynekológ
@ckatka bola som s tým pred dvomi dňami v Ružinove na pohotovosti a dostala som od mladej pani doktorky pekne vynadane
Chod na Kramáre. Robí tam na urológii môj muž. Isto ta preč neposle.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Problém s mocenim nemáš? Môže to byť zápal obličky...čokoľvek...
Kúp si v lekárni také.tie testovacie papieriky na moč...PentaPhan sa to volá. Ocikas a hneď základné veci uvidíš či tam.mas.alebo nemáš. (bielkoviny krv a pod)
Inak na kvasinky a mykozy...odporúčam na intimku kvapkat cajovnikovy olej. Tak 5 kvapiek na jednu vložku a meniť každé tri hodiny.
Potom sú ešte recepty ďalšie prírodné ako tomu predchádzať...ja mam zarobený vo fľaštičke olej s esencialnymi.olejmi a akonahle cítim ze dole je niečo v neporiadku, nakvapem na vatovy tampón a ponatieram sa..plus na vložku nakvapkat. Zbavila som sa tak mykozy, bakteriálnej infekcie aj herpesu. Gynekológ nechcel veriť, ale videl výsledok (aj keď som si tie jeho macmirory a neviem.co všetko mi to chcel predpisovat...predpísať nedala, robil mi po par dňoch odbery a všetko čisté....)