Ahojte chcela by som vas poprosit o radu som druhykrat tehu akurat 26 tt ale ...malinky je velmi nizko uz asi od 20 tt ma hlavicku dolu uplne v pōr.cestach dr ma pred dvoma tyzdnami poslala do nemocnice ale odtial domov stym ze krcok je 4 cm ze nebudem rodit ani nahodou aj ked v sprave nap.ze na krcok nalieha velka cast plodu teraz ale uz skoro tyzden ma bolia slabiny medzi nohami ale dakedy fakt riadne a prvy krat som to mala len mesiac pred porodom alebo tak...nemate podobnu skusenost? Neviem co robit dr ma stope magneziom a ze mam oddychovat a v nemocnici zas ci nechcem ist do roboty...fakt neviem co si mam mysliet.dakujem za rady
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala tiez take bolesti cca od 28 tt. V noci som sa nevedela ani pretocit na posteli a cez den som sa suchtala ako slimak, vsetko ma bolelo od spodu, bedra, proste cele panvove dno. Mala bola nizko a tlacila na p. cesty. Kazali mi oddychovat. Tiez som brala magnezium, najvyssiu povolenu davku az do porodu. Tyzen som prenasala a to mi doki hovoril ze to moze prist skor. Nakoniec to skoncilo sekciou lebo pre to magnezium som sa vobec neotvarala. Ale pamatam si na tie bolesti a doteraz mam povolene panvove dno.