Dobrý deň žienky.
Prosím Vás viete mi poradiť,cca od 22tt ma pobolieva pravá strana zadku,skorej tak v strede až pri kosti.teraz som 31tt a bolesť sa stupnuje až tak že neviem dlho usedieť,pri pohybe to je strašná bolesť, a na dotyk mi idu až slzy. Najviac to bolí keď chcem napnúť sval.
Neviete,prosím vás čím by to mohlo byť? Pri prvom tehotenstve som to nemala. Ďakujem pekne
@petkaaa92 ja to tiež tak mávam. No musím niekoho asi vyhladať,a poriešiť to,lebo katastrofa čistá.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zuzana1234567890 ja som to mala od 2.mesiaca teho, ráno som nevedela vstať ani z postele. Cez deň ako tak rozchodila, ale bolesť aj pri prehnuti, otrasná. Išla som k vybornemu neurologovi, zistil že jedna strana bola jemne vysunutejsia, tak ma v polohe na boku trocha napravil, ukázal 2 cviky, po dni až dvoch to povolilo, a teraz to nieje 100% ale tak 80% a to mi úplne stačí, lebo už bol zo mňa takmer invalid a ani magnezko nezaberalo. Lieky ani maste mi dať nemohol. Ja som skúšala aj Ozonicon masť, ale nič. A ešte mi odporučil suché teplo, infra lampu 🙂