Ahojte je normálne keď ma v 29 týždni boli sedací sval? Poboluje už dlhšie ale posledné dni je to taká bolesť až sa mi podlomí noha.
Nemas nejake stare zranenie co sa teraz ozyva? Ja som 2 roky pred porodom spadla zo schodov a potom ako maly rastol a ako sa zvysovala zataz na tu zadnicu tak to bolelo stale viac a viac, prestalo to az ked sa narodil
Je to na jednej strane? Vystreluje bolest po stehne a ak tak kade? Moze to byt v klude aj zapal sedacieho nervu alebo lumbago.
ja som to mala pocas tehotenstva a este stale mam, vraj to je neroveho povodu, rehabky nezabrali, momentalne som objednana na MRI driekovej casti chrbtice
Ja to poznam tiez z prveho tehotenstva.Plakala som od bolesti.Nevedela som si sadnut,ani vyjst schody.Dr.povedal,ze plod tlaci na nerv
Ja to mam tiez, boli ma sedaci sval na lavej strane a strasne ma picha v stehne takmer pri kazdom kroku, ale zaujimave je, ze nie na zadnej strane stehna, ale na prednej. Dufam, ze to po porode prejde, lebo takto neprejdem bez bolesti ani len kilometer
Ďakujem baby v pondelok idem k lekárovi tak mu poviem a uvidím čo mi povie
@arcttica tak velmi pravdepodobne to bude jedna z tych moznosti co som posala. Ciastocne to mozu zlepsit infuzie alebo tbl. Su niektore co sa mozu aj v tehotenstve. A ak babo tlaci na nerv skusit mu dohovorit 🙂 napr. ked sa das na styri tak by mohlo trochu zmenit polohu. Drzim palce.
Ja mam to iste na pravej strane. Je to ako keby som dostala velikansku injekciu do zadku do svalu😂Ta bolest vystreluje do stehna. Au Au. Brzdi ma to v chodzi😮
Ahojte ja som v 26. Týždni a mám to tiež. Dosť dlho a už neviem čo robiť. Najprv ma bolela dole chrbtica ta prestala a teraz ma boli sedaci sval no tak že my tlačí až do celej nohy. Hoci kedy ma chiti krč. Minule som nespala celu noc čo my krutilo celu nohu. Svokra vravi ze to tak ma byt no mne sa to nezdá A teraz sa my k tomu pridala bolest pod bruchom tlak v pošvi a spustily sa my vytoky. Neviem čo už mám robit poradňu mám až 23.11 neviem ani čo môžem brat od bolesti a čo nie. Ak môžte poraďte my.
@evelina0918279 zdravím vás chcem sa opýtať ako ste vtedy riešila tento vás problém viem že je zo už dávno ale ja mám momentálne tie iste bolesti a som v 30 týždni či ste to vydrzala slebo pomohli nejaké cviky a pod dalujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neviem či je to to isté ,ale ja som malá niečo ako svalovicu na zadku. Teraz mám zas spodok ako nakopany a ostala mi bolesť na ľavej strane zadku pri pretacani v ľahu,alebo keď dlho stojím a ľavú nohu mám menej zaťaženu,tak sa mi zvykne podlomit.daky nerv si tam pricvakavam zevraj