Bolesť prsníkov v 8. týždni

21. apr 2022

Ahojte. Doteraz ma pobolievali prsia, niekedy viac, niekedy menej, hlavne pri manipulacii a nimi, obliekani, sprchovani a tak..ale od vcera ma zacali kruto bolieť. Dnes som 7+3 tt a mam obcas aj take.pichanie v maternici, tahave pocity co som nemala pred tym a zaroven ma tie prsia extremne zacali boliet, tak ze sa ani dotknut nemozem, bojim sa aj hybať sa. prosim Vas, je to nieco zle alebo je to normalne? zajtra mam ist akurat na sono, bola som v 6tt ale videl.len vacok, povedal ze bolo moc skoro a objednal ma o 2 tyzdne. Tato bolest prs nie je predzvestou napr. potratu alebo nieco podobne? alebo je to vsetko ok a mam sa skludnit 😀 (1.tehu ale to asi nemusim ani pisat) vďaka😇

veruska00
21. apr 2022

Ahoj je to normalne 😊

autor
21. apr 2022

@veruska00 ďakujem 🥰

lilienkah
21. apr 2022

Je to normálne dúfam že budeš mat šťastie a tak ako to prišlo tak to aj prejde..so mnou sa to ťahalo do polky 2. trimestra a už to bolo dosť nepríjemne 😝

rora
21. apr 2022

Neznesitelna bolest prsnikov sprevadzala zaciatky mojich vsetkych 3 tehotenstiev... vlastne podla toho som hned zistila ze sa "zadarilo", lebo to zacinalo ozaj skoro a trvalo cely 1.trimester

nikasmile
21. apr 2022

Pichanie je rozťahovanie maternice. A bolesť prsníkov normálka. Určite sa neboj. Toto sú normálne pocity v tehotenstve😊 držím palcek aby bolo všetko ok.

vierkainka
21. apr 2022

A ak žena necíti to jemne pichanie v bruchu ale iba bolesť prsníkov,je to tiež ok?

lilienkah
22. apr 2022

@vierkainka áno, pichanie v bruchu môže prísť skôr alebo aj neskôr a dokonca nemusí vôbec

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre