Bolesť pri sexe po 23. týždni

ivanka585
13. sep 2024

Ahojte, chcem sa opýtať či ste mali niektorá problém že v tehotenstve váš začalo bolieť v pošve počas sexu. Doteraz som takýto problém s partnerom nemala, ale od 23. týždňa tehotenstva pociťujem bolesť keď do mňa vniká. Je síce nadpriemerne obdarený, ale doteraz som s jeho veľkosťou nemala problém. Stretli ste sa už s tým?

jaskolka
13. sep 2024

V tehotenstve je tam "dole" všetko také citlivejšie,prekrvene, možno aj preto máš pocit bolesti

sisska96
13. sep 2024

Tak pánko nech si dá pozor a nesexovať bez rozumu a ak veľmi bolí, tak nesexovať .

ivanka585
autor
13. sep 2024

@jaskolka je to možne, je to moje prve tehotenstvo, chcela som len vedieť či je to normálne

ivanka585
autor
13. sep 2024

@sisska96 je teraz opatrný a ideme na to pomaly, ale tak boli to pri zasuvani, rozmyšľam aj nad tym že si dame pauzu

sisska96
13. sep 2024

Tak ty cítiš, ale ak je bolestivý tak by som nechala tak, však dá sa vydržať nejaký čas aj bez sexu. Postupom času aj tak sex bude posledná vec čo by si chcela robiť s veľkým bruchom

ivanka585
autor
13. sep 2024

@sisska96 ale doteraz to prave bolo naopak, že ma to ešte viac vzrušovalo ako pred tehotenstvom, len ta bolesť to teraz zmenila

tenerifka
13. sep 2024

@sisska96 ona vydrzi, ale on nie. Ona si na to po porode nejaky cas ani nezmysli, ale on ano. Skratka nespravodlive, ale on bude naliehat a ona bude odmietat. Take typicke.... Ako to dopadne, ani srnka netusi....

alina765
13. sep 2024

@ivanka585 No keď máš bolestí tak NESEXOVAŤ .
Priateľ či manžel nech si pomôže sám, alebo mu pomôž ty.

ivanka585
autor
13. sep 2024

@tenerifka je to pozorny a ohľaduplný priateľ toho by som sa nebala, ja len či to nieje niečo nezvyčajné tie bolesti

sisska96
13. sep 2024

@tenerifka Tak muž ktorý má rozum, dokáže rozmýšľať aj s hlavou a pochopiť takéto stavy.

sisska96
13. sep 2024

@ivanka585 Niekto má aj zakázaný sex, alebo sa otvorí a potom nemôže mať už žiadny sex

ivanka585
autor
13. sep 2024

@alina765 ja mu rada s tym pomôžem, aj keď je problém to dať celé do ust... mňa skôr zaujíma či s tým má niektorá skúsenosti, že ju to začalo bolieť v istej fáze tehotenstva, že či je to normálne alebo neobvyklé

sisska96
13. sep 2024

Fuha toto mi chýbalo dneska ku šťastiu, že sa ti nezmestí do úst 😂 😂 😂 😂 😂 Pekný víkend 😂

januska12323
13. sep 2024

Je to normálne, v tehotenstve je to celé iné. Keď ťa niečo bolí tak to nerob.

kiki68
13. sep 2024

Tak aspon trenujes ked je viac obdareny na porod 😀 Ked to velmi boli, tak to nema zmysel a navrhla by som ine typy praktik, zase nemusi to byt nevyhnutne nuda

ivanka585
autor
13. sep 2024

@kiki68 za inych okolnosti by to bol pekny trening
... ale ano urcite sa vieme zabavit aj inac

ivanka585
autor
13. sep 2024

@sisska96 prepac 😀 nechcela som ta rozrušiť pred vikendom

kitycat
13. sep 2024

@ivanka585 no tak mu podrz, snad si ho tam nechces ochat ked ta to boli? To je pre vas vzrusujuce?

svetlonos
13. sep 2024

@ivanka585
a nemáš náhodou kŕčové žily? To by mohlo bolest vysvetľovať.

ivanka585
autor
14. sep 2024

@svetlonos bola som na vysetreni a vsetko je vporiadku

ivanka585
autor
14. sep 2024

@kitycat skusala som hracku ktora je o 5 cm mensia ako jeho penis a s tym ma to nebolelo...

ivanka585
autor
14. sep 2024

@kiki68 tak ma hruby a dlhy, cca 21 cm takze je to momentalne narocny trening, ale vidi sa mi ze je to lepšie ako pred tyždňom ako tie bolesti začali

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre