Ahojte, som v 30tt a cca pred tyzdnom som zacala pocitovat bolest pri chodzi. Podoba sa to na zapal sedacieho nervu, bolest citim iba pri zatazi, v sede/lahu nie. Bohuzial sa chodzi nevyhnem, mam este 13 mesacnika, ktoreho musim casto aj nosit. Viete baby poradit, ako si pomoct? Mam este 10 tyzdnov do terminu a toto zacina byt velmi unavne a obmedzujuce.
@taktotedanie dakujem, pisala som aj svojmu vseobecnemu. Verim, ze ma tie posle smer neurologia. Vies pripadne poradit, ako to neurolog riesi pokial sa potvrdi zapal nervu v tehu? Davaju sa na to nejake lieky, alebo iny druh terapie?
Mne pomohli studené obklady a na odporúčanie všeobecnej lekarky vitamín B a magnezium.
Samozrejme, ze liecba bude obmedzena pre tehotenstvo ale lekar urcite nieco vymysli a da taku liecbu aby ste ju mohli uzivat aj vy
ale jednoznacne treba ist na osetrenie ako tehotnu s bolestami vas urcite vezme, naozaj do porodu este casu, bolest a zapal sa mozu zhorsovat
Moze sa ti roztahovat panva. Mam rovnaky problem, chodim ako taka kacicka 😀 a veru do porodu daleko.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neurologicke vysetrenie, do porodu daleko, nie je dobre mat zapal v tele