Bolesť podbruška v 7. týždni

cica120
27. jan 2016

Ahojte dievcata chcem sa spytat som v 7tyzdni a mam bolesti v podbrusku mate to aj vy niektora?dokedy to asi tak trva kym bolesti prestanu?

mirkaaa80
27. jan 2016

Bolesti su normalne, nesmu byt krce. Maternica sa natahuje. Mna tiez bolelo aj pichalo a pri druhom tehu este viac. Niekedy to bola taka bolest, ze som v tom momente zostala nehybna akoby som zamrzla a za chvilky to preslo. Trvalo to hlavne pocas prveho trimestra. Potom to uz bolo lepsie no a neskor uz ma zase bolelo, ked sa roztahovala panva, a maly tlacil a kopal na mechur. Treba vydrzat a ak sa ti nebude cokolvek zda, sup sup k dr. 🙂

cica120
autor
27. jan 2016

@mirkaaa80 no ja viem ze pri prvom ma tieez bolelo ale tak kazdy mi povie ze to je normalne ze treba vydrzat ;)))no ale kvoli takym zlatickam sa nam oplati aj troska trpiet ;)))

petka9
27. jan 2016

@cica120
Ja som v 6 tt a tiež má pobolieva a pichá
Asi to bude normálne 🙂

limetka69
28. jan 2016

Prve tri mesiace som mala pocit, ze dostanem menstruaciu. Takze este par tyzdnov vas to podrzi, ta bolest podbruska 🙂

limetka69
28. jan 2016

A zabudla som dodať, ze teraz ku koncu je to to iste. 😀 stale vam daco bude, cele tehotenstvo, 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre