Pozdravujem. Som v 6tt a niekedy cez den ma boli v podbrusku. Ziadne ine tazkosti nemam.
Je to v poriadku?
Ja som to mala priebežne počas celého tehu a všetko bolo o. K. Maternica sa zväčšuje, prekrvuje, babo rastie. Je to úplne normálne.
@katarinka2290 nekrvacam ani nic, len ta bolest niekedy cez den.
Dakujem, ukludnili ste ma 🙂
@ailiba dakujem 🙏🙂
Ak nemáš žiadne iné problémy je to v poriadku. Ja som uz bola 5+3tt myslím, lenže som ešte nevedela ze som tehotná a v noci som mala také menštruačné kŕče, že som si išla dat vložku, lebo som si myslela ze dostanem ms. A nič 😀 ešte sa mi to potom stalo par krát aj keď som už vedela ze som tehotná
Este pride vselico😉coskoro sa dostavi unava,mozno nevolnosti.kadejake pichanie este nastane.
momentalne som v 34tt a uz sa tesim kedy porodim.nevolnosti mam od 7tt az doteraz🙄
@tehotna40 Len ja som uz na zaciatku 6 tyzdna a boli ma kazdy den. Nie stale ale napr 4x do dna
@katarinka2290 drzim prsty a nech to zbehne 🙂
Dakujem
A boli ste uz u dr na prvej kontrole?
Ked tak vam nieco odporuci bud nejaky vitamin alebo magnezko.
@katarinka2290 nie, idem az o 2 tyzdne
aj ja som to mala, prestalo to cca okolo 13tt. Maternica sa zvacsovala, akoby som menstruaciu mala dostat. A vsetko bolo v poriadku.
ja som mala tiež menstruacne bolesti a rôzne pichanie a tahanie až do 12tt asi. Potom sa to zmiernilo. Kľudne si davaj magnezium
@luci_ba dakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano pokial nekrvacate a nemate ine tazkosti,nepamatam si do kolkeho tyzdna som citila taku bolest,prislo mi to ako pri menstruacii ale nekrvacala som.