Ahojte. Som v 34tt. Dnes som bola vonku s dcérou ale asi 5 minút som ju musela niesť na rukach lebo spadla. Má cca 11kg. Odvtedy ma dosť bolí podbruško. Keď sa idem v posteli pretočiť alebo zdvihnúť je to dosť nepríjemné. Az slzy mi idú pomaly. Aj keď sa postavím a spravím prvé kroky je to hrozné až kým to trochu rozchodím. Myslíte že je to z presilenia a treba len vydržať aspoň do zajtra a oddýchnuť si alebo radšej ísť na pohotovosť?
@anavixy nie necítim našťastie ani tvrdnutie ani menstruacne bolesti len ta bolesťami pri pohybe 😏 to tak robím že si len k nej čupnem ale do toho mi volal muž že sa vymkol tak som sa este ponáhľala jemu dvere otvoriť lebo išiel do práce tak aj preto som ju brala na rukách 😔
Jasne chapem, nie vzdy sa to da tak ako by sme si predstavovali 😏 snad je to len natiahnute, ked su to bolesti len pri pohybe 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Minimalne magnezko by som si dala a velmi uvazovala nad tou pohotovostou 🤔 tvrdnutie necitis?
Nenos dieta, ked place, lebo spadlo, tak si spolu sadnite, klaknite, cupnite a mojkaj ho, ked chce aby si ho drzala, nech si na teba vylezie ked sedis, nie aby si ho ty dvihala na ruky.