Bolesť podbruška v 22. týždni

27. nov 2021

Ahojte, mali ste prosim skusenosť? Lekar mi zistil, ze sa mi skracuje krčok, som 22tt, nasadil mi pred tyždnom 2x denne progestanelle a o tyžden mam prisť na kontrolu, takisto mam nariadeny kľudovy režim. Snažim sa nerobiť nič a fakt oddychovat, cez deň mam mierne bolesti zo spodu, nieje to klasicka bolesť podbruska ale akoby tesne nad "šuškou" .. a najviac to cítim v noci, keď spím a chcem sa pretočiť, je to veľmi bolestivé, akoby mi to cele zvieralo. Je to normálne? Ja som o tom vravela aj lekarovi, nasadil mi 3x denne megnezium ešte.

dominikasvince
27. nov 2021

Ahoj, aj ja sa s tým trápim, v noci sa otacaj pomaly, u mňa zaberá keď si sadnem a potom sa otočím na druhý bok a cez deň keď ma to chytí si tiež bud sadnem alebo lahnem a prejde to.

silecf
19. dec 2021

Ahoj ja mam to iste tiez 22 tt. Aký máš dlhy krcok? Ja idem zajtra na kontrolu. Momentálne vylozene nohy, kludovy rezim a 2x 1 tabletu progesteronu a magnezko 2x 1 tableta.

autor
19. dec 2021

@silecf lekar mi nevravel kolko ma cm, len pred mesiacom na poradni, ze sa skracuje. Vo stvrtok som mala kontrolu, tak zatial je bez zmeny, nastastie sa viac neskratil, takze nadalej tabletky a kludovy rezim... teraz koncim 25tt a tie bolesti mam stale, no s tym uz asi nic nespravime, dolezite je aby sa krcok neskracoval 😐 drzim ti palce

silecf
19. dec 2021

Ďakujem, ja som mala teraz uz dost skrateny krcok na 2,9mm a to som bola 20 tt. Aj ja tebe držím palce. Uvidim ci ma zajtra neposle aj do nemocnice. Takze Vianoce asi budem tráviť tam 😏

silecf
1. jan 2022

Zdravím ako ste na tom? 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre