Bolesť pod rebrom v 25. týždni

kinguska200
2. sep 2016

Ahojte som 25 týždni a strašne ma boli pod pravým rebrom ked sedím neviem sedieť bola som aj na ultrazvuk ci náhodou nemám problém s pečeňou alebo kameňmi a nemám vsetko mam poriadku ja uz naozaj neviem od čoho to môže byt dakujem za odpovede

moni244
2. sep 2016

@kinguska200 zeby babo tlacilo na nejake miesto, nerv?

katrin21
2. sep 2016

to moze byt kludne sval medzirebrovy, alebo sikmy brusny, alebo aj od chrbta.. tie svaly su tak poprepajane, ze ked taha jeden hoci vzadu, boli to aj vpredu

kinguska200
autor
2. sep 2016

@kinguska200
@katrin21 ano no neviem naozaj co :( nič sa nemôže stať dúfam ale strašne ma to boli ked sedím

kinguska200
autor
2. sep 2016

A co stym baby neviete ????

mis_h
2. sep 2016

aj ja mám takú bolesť, keď sedím...pomáha mi keď si ľahnem a narovnám sa
@kinguska200

kinguska200
autor
2. sep 2016

@mis_h ...naozaj ????? A neboli ste stym u lekára ??????????

lukamka
2. sep 2016

@kinguska200 ja mám to iste, keď sa hrbim. Pomohlo mi cvičiť mačací chrbát a tiez v tej polohe na štyroch dvíhať ruku ku stropu a vytáčať za ňou hlavu- striedavo prava a potom lava.

kinguska200
autor
3. sep 2016

@lukamka a bol stym niekdo u lekára ???? Ze co to môže byt ???????

n0mi
3. sep 2016

Bude to dieta ze ti tlaci na nerv alebo ti vystupuju vyssie rebra kvoli zvacsujucej maternici.

lia23
3. sep 2016

@kinguska200 strasne ta bude boliet este len vtedy ked budes rodit 😀 to som mala aj ja, pohoda, male tlaci zrejme na vsetky okolite organy, ved v 25tt je uz dost velke-....

kinguska200
autor
3. sep 2016

Ano ? No pekne a to ma nedajú rodiť skôr koli tomu ????????? Alebo sa nemôže nič stať ??????

kinguska200
autor
3. sep 2016

@lia23 ma 600g malinká

lia23
3. sep 2016

@kinguska200 preco by mali? 😀 ved ak nie je ohrozene babo alebo matka tak nie je dovod.. a to ze ta picha v rebre myslim ze nie je dovod na porod 😀

mis_h
3. sep 2016

@kinguska200 nie nebola som u lekára, lebo by to bolo zbytočné...na RTG ma nemôže poslať, ani tabletky od bolesti predpísať a v čakárni by som strávila polovicu dňa a vysedávaním na lavičke by ma to ešte viac bolelo, preto radšej som doma, užívam magnezko, striedam polohy, ak nemôžem sedieť, tak si ľahnem a narovnám sa alebo sa idem prejsť....snažím sa nezohýbať, lebo hrbením to viac tlačí....nie je to bolesť, ktorá sa nedá zvládnuť....po skúsenostiach s bolesťami platničky je toto malina....nechcem strašiť, ale čo bude potom, keď na teba prídu pôrodné bolesti....a určite to nie je dôvod na vyvolanie pôrodu...a presne ako ti písali dievčatá, tak bábo tlačí na orgány, ktoré sa posúvajú, takisto sa rozťahuje maternica, všetko sa zväčšuje a všetko na všetko tlačí...600 g je už síce dosť, ale deti sa rodia priemerne viac ako 3 kilové a aby sa tie 3 kilá do bruška vošli, tak sa tam musí urobiť priestor, čiže skutočné nepohodlie a bolesti prídu v 9.mesiaci...ja som teraz v 6. a nemám ešte ani také skutočné tehotenské bruško, každý na mňa pozerá ako na tučnú, normálne oblečenie mi je tesné a v tehotenských veciach sa topím 😀, ale tým som chcela povedať, že už teraz ma všetko bolí a tlačí a cítim sa nepohodlne, ale ani si neviem predstaviť čo to potom bude v 9. mesiaci, keď budem ako balón na prasknutie...asi slabá útecha, ale neboj bude to aj horšie 😀

siska53
3. sep 2016

@kinguska200 mna mala tiez tam tlacila,no mne zistili zlcnikove kamene. Par dni som mala dietu.
Deti niekedy tlacia na tie organy,no kvoli tomu sa nerodi skor. Moja mama mala paradne zlcnikove zachvaty pri mne,musela dietovat,no donosila ma az do terminu tiez.

Ak ti povedali,ze je vsetko ok,musis to len vydrzat.

kinguska200
autor
3. sep 2016

Dakujem velmi pekne baby za rady 🙂 tak to musím pretrpieť 🙂 no mne hovor ja mam teraz na sebe 10kg a dali ma na diétu 🙂)))) isla som aj na ten cukor a v noci som si dala sladkosť a mala som cukor 7,8 a musím chodiť každé 2tyzdne na cukor test 🙂 hrozne a meriam si aj doma a nemám ale musím chodiť az do konca

mysga
3. sep 2016

Ahoj,som v 25.tt a mavam podobne bolesti, je to od chrbtice u mna. 🙂 moja mala je dost v krížoch ulozena a s tym mam spojene tieto patalie. :D

kinguska200
autor
3. sep 2016

@mysga ano ? Dakujem za radu mna to tiez boli snáď to prejde a ked nie musime vydržať 🙂 termín mam 17december je to este dalekooooooo🙂

mysga
3. sep 2016

@kinguska200 ja 19. 🙂 akurat vcera sme v byte listy pokladali, dnes brusime a malujeme radiatory a uplne citim,ako nevladzem, po hodine z chrbatu bolest ako svina, skoro az ako infarkt. :D musime sa setrit,no 🙂 a cvicit trosku. Mne na to vcera pomohlo stat asi 15 minut pod sprchou horucou a nechat si vodou masirovat cely chrbat.

kinguska200
autor
3. sep 2016

@mysga snáď to zvládneme nejako 🙂 a hlavne koli malej princeznej musím 🙂 uz nech je tu december 🙂

mis_h
3. sep 2016

@mysga na horúcu vodu pozor, môže vyvolať predčasný pôrod alebo potrat

kinguska200
autor
3. sep 2016

@mis_h ja sa s vlažnou sprchujem 🙂 horúcu nemusím 🙂

mysga
3. sep 2016

@mis_h dufam,ze sa nic take nestane, viem, ze kupanie v horucej nie je dobre. Ale bezne sa sprchujem vo vlaznej,take horuca je mozno len tepla pre ostatnych 🙂 ale dakujem za upozornenie.

gajdosovci
3. sep 2016

Ahoj, ja som mala pocas tehotenstva problem s pecenou, vola sa to hepatopatia a vzdy sa ma lekar pytal, ci ma neboli pod pravym rebrom.. ci to s tym suvisi, neviem, mna to nebolelo, no hepatalne testy som mala katastrofalne..

kinguska200
autor
3. sep 2016

@gajdosovci lenže ja mam vsetko poriadku tak preto sa pýtam ze co to môže byt 🙂

gajdosovci
3. sep 2016

@kinguska200 pokial mas pecenove testy v pohode, nebala by som sa... 🙂

kinguska200
autor
3. sep 2016

@gajdosovci testy sme nerobili len ultrazvuk pečene

alienkaaa
12. sep 2016

Ja som sa doktorke stazovala,ze ma picha na pravom rebre a hned mi brala krv.zistili mi zvysene zlcove kyseliny a musim brat lieky.ja by som sa doktorky isto spytala.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre