Bolesť pod pravými rebrami v 17. týždni

jaja1989
28. máj 2021

Ahojte pristeľky.
Som v 17tt, ale už asi Id 14tt pociťujem bolesť na pravej strane pod rebrami tesne pod prisnikom a vyráža až k chrbtici. Pýtala som sa gynekologicky na dôvody, či to nemôže tlačiť aj babatko, keďže je však ešte malinké, tuto možnosť vylúčila a odporučila mi meniť životosprávu. Ja však netrpím žiadnymi problémami súvisiacimi s trávením a podobne. Dosť ma to znepokojuje, keď som prelustrovala niektoré fóra, radšej som to vypla, lebo už by som bola podľa nich pochovaná. Máte niektorá takú skúsenosť, čo by to mohlo byt prosím ?

deti95060810
29. máj 2021

žlčník?

fiafia
31. máj 2021

@jaja1989 moja skúsenosť nieje pozitívna.bolesti takéto mi začali v 4mesiaci. Čiže nereálne aby zato mohlo dieťatko. Mňa navyše pálilo pod prsiami, k tomu bolesti akoby rebier. Bolo to neznesiteľné a trvalo to takmer do pôrodu. Nemohla som chodiť, sedieť, ležať. Jediná znesitelna poloha bol polosed. Tak som spávala celé mesiace. Lekári mi nevedeli pomôcť a RTG a podobne vyšetrenia zamietli. Zvládla som to bez jedinej tabletky ale bolo to veľmi ťažké obdobie.po tejto skúsenosti som možnosť druhého tehotenstva zamietla. Držím palce

majulino
31. máj 2021

Žlčník je to, ja to mám teraz po pôrode

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre