Bolesť panvy v tehotenstve

mmama
8. apr 2021

Ahojte maminy.Viem,že panva boli vačšinou na konci tehotenstva.No ste tu aj take,ktoru bolela aj od 15 tt?nieje to zle tak skoro?dakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
doda26
8. apr 2021

mna presne v tom obdobi bolela panva 😄 cca od toho 15tt asi do 20tt ma bolela panva, slabiny, akoby slachy vsade od spodku po brucho, cez krize...som sa citila jak babicka a dokonca znama co ma stretla mi hovori ze ci ma boli noha a vraj som krivala a ani som si to neuvedomovala...ale potom ako mi zacalo normalne vykukat brusko od toho 20tt sa to dost zlepsilo a teraz koncim 27tt a citim sa jak keby ani tehotna nie som 😂 akoze sranda ale fakt mi je lepsie...ale dost mi pomaha tehotenska joga a to ze som zacala opat cvicit...

verca888
8. apr 2021

@mmama podla mna to je tiez uplne v poriadku. su to take bolesti, ktore pri tehotenstve byvaju normalne. je to pre telo zmena a preto boli

mmama
autor
8. apr 2021

Dakujem kočky
@doda26 skúsim aj tu jogu..tiez som nad ňou premyšľaľa.

mmama
autor
8. apr 2021

Myslite,že sa može takto prejavit odvapňovanie kostí?
Mne to ide až do vnutornej strany stehien 😐

luciar260
8. apr 2021

Ahoj aj mna bolela pri 3tom tehotenstve takmer od zaciatku , bolela ma aj zospodu a poriadne , niekedy sa mi nedalo ani chodit, sediet ..... bala som sa ako donosim ked tie bolesti zacali tak skoro ze co bude do konca ked bude babo este viac tlacit..... bola som s tym na ortopedii ..no nic mi na to nepovedali.... dr na sone kontrolovala aby sa panva moc nerozostupila... do konca tehotenstva ma to uz vobec nebolelo bolo to len obdobie nastastie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre