Ahojte,dnes som trocha viac ypratala, a strašne ma boli panva,nemôžem sa ani postaviť, ale keď rozchodim, je už celkom fajn.. myslíte že je to ok...??nechcem ísť ešte rodiť..
@annakomackova Mna bolela panva cca od 5. mesiaca a v 33.tt. som už nemohla ani chodiť, tak som ležala v nemocnici....Fú, nemôžem na to ani spomenúť 😒 , mala som pocit, že komplet všetky kosti sa mi rozsypali....Ale o to ľahšie sa syn narodil 😀 A cca mesiac po pôrode sa to dalo všetko do pôvodného stavu.
Ja som 31tt a tiez ma pobolieva lava strana dokonca ked idem rychlo chodzou tak ako kebymi nohy trpli a uz aj pri spanii konec
Ďakujem, čakám tretie ,ale toto som nezažila...som kludnejsia...no uvidíme, bodaj by aspoň ten pôrod išiel rýchlejšie😃😃
No ja som to zažila už v druhom tehotenstve a v tretom som už panvove kosti cítila o čosi viacej.Ináč v 34tt som porodila,ale nie koli tým kostiam islo o niečo ine čo stým nemalo nič spolocné.Vela oddychuj a nenamahaj sa.Už to nejako vydržíš.
A baby čakám dvojičky a je to normalne aj v 25tt ze vsetko dole ma bolí ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V tomto štadiu tehu sa panva rozťahuje,pomaly sa pripravuje na pôrod,čiže každú jednu záťaž budeš cítiť.je to úplne normalne