Bolesť osmičky na začiatku tehotenstva

15. nov 2023

Ahojte, uz od nedele ma trapi bolest osmicky, skusam rôzne vyplachy, ustne vody aj klinceky vsetko pomoze len na par minut a potom je bolest spat :(
Co este odporucate? Paralen zatial nechcem brat, som len v 8tt

lucka_ke
15. nov 2023

zubára

autor
15. nov 2023

@lucka_ke ale co spravia? trhat nechcem takto na zac. tehotenstva pokial to naozaj neni nutne, rtg mi tiez nespravia

lucka_ke
15. nov 2023

ak tam máš zápal tak sa to samo nezlepší, ak sa dá opraviť opravia alebo ti navrhnú čo s tým

veselo_neveselo
15. nov 2023

Rtg ti spravia ak bude treba, a zub sa da osetrit aj ked si tehotna. K zubarovi je jedina spravna odpoved.

autor
15. nov 2023

@veselo_neveselo tak rtg mam spraveny pol roka dozadu robili, tak snad ten bude stacit ked tak,

beata_k
15. nov 2023

Ved tam mas zrejme kaz. Normalne ti to opravia. Preco by ti mali trhat? A RTG ti dobry zubar urobi aj na jeden zub. Nic si tam nedavaj a rovno sa objednaj.

autor
15. nov 2023

@beata_k kaz asi nie, skôr je len neprerezana, teda je prerezana len z polovice a tam kde nie je tlaci ma, boli

beata_k
15. nov 2023

Ale my ti tu aj tak s tym nepomozeme. Skor ci neskor ta bolest dozenie k zubarovi. Tak radsej skor ako letiet tehotna na pohotovost.

msnesquik
15. nov 2023

Isla by som na trhanie, ja som bola akurat vcera 🙈

lilizzachy
15. nov 2023

Skús ústnu vodu tantum verde, mne veľmi pomáhala na zapálené ďasno keď sa prerezavali osmičky, ale aj tak choď k zubárovi možno je tam naozaj kaz najlepšie bude keď pôjdeš k zubárovi, samozrejme mu povedz, že si tehotná 🙂

zuzkaa1991
15. nov 2023

Moja skúsenosť dvakrat nenechat len tak urcite ist k zubarovi oni spravia preplach poprípade daju antibiotika do dasna atd...ja som prvu osmicku nechala tak tiez doma som.hoc.co pouzivala skoncilo to zapalom vtedy som nevedela.ze 8cma skratka dasno ma len bolelo....po 2 ci koľkých týždňoch som.uz usta nevedela otvoriť takze akutne ist trhat som musela....druhu 8cku som.si davala velky pozor hned pri mensej bolesti som.utekala k zubarovi na preplach...ale kedze sa opakovalo uz casto tak som musela dat ju tiez vonku...aj to som.cakala 3m na termin do nemocnice

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre