Bolesť okolo pupka v 16. týždni

lenka0q
4. apr 2024

Som v 16tt tehotenstva a dnes ma začalo jemné občas bolieť okolo pupka na pár sekúnd je to normálne?

dadka1997
4. apr 2024

@lenka0q čo sa dá povedať, že je normálne a nenormálne v tehotenstve? V mojom priapde je to tehotenská kolika(aspon jaa to tak volam) alebo citim kopance od drobca, co v tvojom prípade je este nerealne.

magic08
4. apr 2024

ja som pri kazdom tehotenstve, ako rastlo brusko, pocitovala bolest okolo pupka, skor nad pupkom, aj na dotyk to bolo neprijmne. Podla doktora to bolo z roztahovania koze. Asi to tak bolo, lebo vzdy bolo vsetko v poriadku

lenka0q
autor
4. apr 2024

@magic08 Áno môže byť už aj prestalo bolieť

eni0307
4. apr 2024

@magic08 dobrý deň. Prosím Vás a bolelo to dosť? Lebo mne tak pálilo tam koža a vždy bolo všetko v poriadku.

ivkav5
4. apr 2024

@lenka0q mám to celé tehu od 12tt cca až po koniec, dr. mi povedala, že je to úplne bežné a je to preto, že to na mieste, kde som kedysi mala ja pupočník a akékoľvek vydúvanie bábätka alebo pohyby v tomto mieste môžu byť proste bolestivé🙂

magic08
4. apr 2024

@eni0307 bolo to veľmi nepríjemné, akoby ma palila koža a na dotyk to bolo citlivé až bolestivé

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre